Pentruanimale.ro Club

La pentruanimale.ro credem în recompensarea membrilor clubului nostru de iubitori de animăluțe. Programul nostru de loialitate este conceput pentru a-ți oferi beneficii exclusive și economii la fiecare achiziție pe care o faci. Haide să explorăm avantajele de care te poți bucura ca membru al Clubului pentruanimale.ro‎

Recompense Cashback

Atunci cand îți creezi un cont și plasezi comenzi la pentruanimale.ro devii automat membru al clubului nostru. Pentru fiecare comanda pe care o plasezi, vom credita 1% din valoarea acesteia în Wallet-ul tău de la pentruanimale.ro. Acești bani pot fi folosiți ca plată integrală sau parțială pentru comenzile tale viitoare. Portofelul va fi creditat la 14 zile de la livrarea comenzii tale.

Poți să vezi oricand câți bani ai în portofelul pentruanimale.ro, direct din contul tău, accesând secțiunea pentruanimale.ro Club.

Beneficii Abonament

Nivele de reduceri

În calitate de membru loial poți debloca reduceri suplimentare în funcție de istoricul tău de comenzi:

  • I. Silver Paws dacă plasezi comenzi în valoare totala de minim 250 lei pe o perioadă de 365 de zile, beneficiezi de un cashback suplimentar de 1%.

Beneficii Abonament

  • II. Golden Fur dacă plasezi comenzi în valoare totală de minim 1250 lei pe o perioada de 365 de zile, beneficiezi de un cashback suplimentar de 1,25%.

Beneficii Abonament

  • III. Diamond Tail dacă plasezi comenzi în valoare totală de minim 2500 lei pe o perioada de 365 de zile, beneficiezi de un cashback suplimentar de 1,5%, aplicată la toate produsele comandate.

Beneficii Abonament

  • IV. Platinum Whiskers dacă plasezi comenzi în valoare totală de minim 12000 lei pe o perioada de 365 de zile, beneficiezi de un cashback suplimentar de 2%.

Beneficii Abonament

Înțelegem că a fi părinte de animăluț este un rol important și dorim să îți sprijinim fiecare pas.
În contul tău poți urmări cu ușurință călătoria ta ca membru al Clubului pentruanimale.ro. Tot din contul tău, poți să vizualizezi nivelul de reducere la care ai ajuns și cât mai ai până să atingi pragul următor.

Beneficii Abonament

Înscrie-te în clubul nostru de iubitori de animalute. E simplu. Tot ce trebuie să faci este să-ți creezi un cont și să plasezi o comandă și poți să începi sa te bucuri de beneficiile de membru.

Pentruanimale.ro Club și programul de Livrare Recurentă Pawsmart te ajută să faci economii de neegalat și îți oferă o experiența de cumparaturi fără cusur.