Cum comand?

Rapid. Ușor. Sigur. Iată noua experiență de cumpărare la pentruanimale.ro

Îți oferim mai multe modalități de a comanda produsele preferate iar echipa noastră prietenoasă de specialiști în îngrijirea animalelor de companie este aici pentru tine.

Beneficii Abonament

Comandă Online cu Smart Check-Out

Plasează o comandă direct pe site. După adăugarea produselor dorite în coșul de cumpărături, apeși butonul “Finalizează Comanda” și ești redirecționat în pagina de comandă rapidă, unde trebuie doar să adaugi adresa ta de email. Fără parolă, fără cod de acces, fără user. Adresa de email este necesară pentru a primi informații legate de comandă. Dacă adresa ta de email aparține unui cont deja existent, utilizarea acestei metode pastreaza în cont beneficiile aferente contului tău.

Este această metodă sigură?

Da. Pentru a înțelege mai bine cum funcționează Smart-Checkout din punct de vedere al siguranței să ne imaginăm că cineva care îți știe adresa de mail ar dori să se folosească de contul tău și datele stocate pentru a face achiziții. 

Totuși, acest lucru nu este posibil deoarece autentificarea prin e-mail necesită un cod de acces temporar (OTP) trimis la adresa de e-mail furnizată de tine. Prin urmare, persoana trebuie să aibă acces la acea căsuță de e-mail. 

Fără autentificare, nu este posibil să accesezi sau să editezi detaliile contului, cum ar fi adresa de expediere, detaliile de plată sau e-mailul. Pentru achizițiile cu un card de credit, este, de asemenea, necesar să introduci codul de securitate al cardului (CVV). 

Mai mult, la finalizare, informațiile sunt ascunse folosind un standard de securitate de plată certificat PCI-DSS. Conform acestui standard, ultimele cifre ale unui card nu trebuie să fie ascunse. Informațiile afișate permit recunoașterea metodei de plată, dar nu sunt suficiente pentru efectuarea unei achiziții.
Beneficii Abonament

Comandă Online folosind procesul de autentificare

Dacă ai un cont la pentruanimale.ro tot ce trebuie să faci este să te autentifici în contul tău. Iată toate metodele prin care poți face asta aici.

De ce să te autentifici?

  • Poți pune produse în favorite;
  • Dacă schimbi dispozitivul de pe care navighezi sunt păstrate produsele din cosul tău de cumpărături;
  • Te bucuri de beneficiile de membru al pentruanimale.ro Club;
  • Poți să modifici sau să anulezi o comandă;
  • Beneficiezi de un proces simplu de retur.

Comandă printr-un consultant pentruanimale.ro

Suntem o echipă de medici veterinari bine pregătiți, amabili și gata să te ajute să alegi produsele potrivite pentru blanosul tău. Ne poți găsi de luni până vineri între 9 - 17: