Cum plătesc

💳 Plata cu cardul online

Pentru asigurarea securității tranzacțiilor pentruanimale.ro folosește ca procesator de plăți PayU. În cazul în care optezi să salvezi cardul în contul tău pentruanimale.ro, aceste date vor fi stocate pe serverele VTEX, care este certificat PSI DCC Level 1. Aceasta este cea mai înaltă certificare de securitate din industria plăților online și este dezvoltată de un consorțiu format din MasterCard WorldWide, Visa INC, American Express, Discover Financial Services și JCB International. pentruanimale.ro nu are acces la datele tale.

Pentru prima comandă, ți se va cere codul 3D secure. În cazul în care ai optat pentru salvarea cardului în cont, următoarele plăți le poți face folosind codul CVV de pe spatele cardului.

În cazul în care optezi pentru Livrare Recurentă PawSmart, vei autoriza prima tranzacție folosind codul 3D secure iar următoarele comenzi, vor fi încasate automat din contul tău la momentul ales de tine pentru expedierea comenzii.

Beneficii Abonament

💶 Plata în numerar

Plata în numerar se face în lei, integral la livrarea cu metoda de plată ramburs, atunci când valoarea nu depășește 1000 lei pentru persoane juridice și 5000 pentru persoane fizice.

Plățile cu numerar au următoarele limitări conform Legii 70/2015 actualizată:

  • Pentru persoane juridice: dacă factura are valoare mai mare de 1000 lei, valoarea de 1000 lei se poate achita numerar iar diferența prin bancă.
  • Pentru persoane fizice: daca factura are o valoare mai mare de 5000 lei, se pot încasa numerar 5000 lei și diferența poate fi achitată prin bancă. Dacă valoarea facturii este mai mică sau egală cu 5000 lei, întreaga valoare a facturii poate fi încasată numerar.

👛 Plata cu pentruanimale.ro Wallet

Dacă ești membru al pentruanimale.ro Club și ai plasat comenzi la noi înseamnă ca ai deja un portofel electronic la noi. Pentru fiecare comanda plasata noi iti punem bani in portofelul tau pentruanimale.ro. (vezi avantajele de a fi membru pentruanimale.ro Club) La finalizarea comenzii poți să optezi să folosești ca metodă de plată suma parțială sau integrală strânsă în portofelul tău.

Beneficii Abonament

🎁 Plata Card Cadou

Dacă ai un card cadou emis de pentruanimale.ro îl poți folosi ca metodă de plată. Accesează în secțiunea de plată link-ul “Folosește card Cadou” și introdu codul cardului cadou în căsuța “Cod Card Cadou” și apăsă “Adaugă”.

Beneficii Abonament