Autentificare

Pe măsură ce continuăm să ne îmbunătățim, dorim să ne asigurăm că experiența ta cu noi este nu numai convenabilă, ci și sigură. De aceea, am adus îmbunătățiri semnificative modului de autentificare, implementând tehnici moderne pentru a-ți proteja datele. Suntem încântați să îți prezentăm patru variante diferite de autentificare în contul tău pentruanimale.ro, oferindu-ți flexibilitatea de a alege opțiunea care se potrivește cel mai bine preferințelor tale și dispozitivului pe care îl utilizezi.

Pentru a accesa modulul de logare, trebuie doar să faci clic pe "Contul meu" și să explorezi următoarele opțiuni:

Autentificare fără parolă

Este un mod rapid de autentificare, pentru cei care nu mai vor să gestioneze încă o parola. Prin folosirea acestei opțiuni primești un cod de acces (OTP - one time password) pe adresa de mail completată de tine. Codul este valabil pentru o singură autentificare.

Autentificare cu un clic

Acum te poți autentifica folosind conturile tale de social media. Cu un singur click te poți autentifica fie cu contul tău Facebook fie cu cel Google, dacă dispozitivul de pe care accesezi site-ul pentruanimale.ro este autentificat deja într-unul dintre cele două conturi. În cazul în care nu ești autentificat într-un cont Facebook sau Google, ți se va deschide o fereastră pop-up, pentru a introduce datele tale, după care, în mod automat, vei fi logat în contul tău pentruanimale.ro.

Conectare tradițională

Dacă preferi metoda clasică de conectare, această opțiune îți permite să introduci adresa de mail pe care ți-ai făcut contul și parola pentru a avea acces in cont.
Dacă nu ai deja un cont și dorești autentificare cu adresa de mail și parola, tot ce trebuie să faci este să accesezi link-ul “Nu ai un cont? Înregistrează-te”, ca în imaginea de mai jos.
‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ Beneficii Abonament

Ți-ai uitat parola?

Dacă ți-ai uitat parola, nimic mai simplu: accesează butonul“Mi-am uitat parola” din pagina de autentificare. Noi îți vom trimite un mail cu un cod OTP. Imediat ce acest mail ajunge la tine, pagina “Mi-am uitat parola” te va trimite direct într-o nouă pagină unde îți poți schimba datele. Am pregătit pentru tine un tutorial video.

Atenție! Dacă ai introdus parola gresit de 5 ori vei primi mesajul “Ai introdus greșit o parolă incorectă de 5 ori. Contul tău este blocat pentru o oră”