Politica de Abonare la Newsletter

Pentru a beneficia de avantajele pe care le implică abonarea la newsletter-ul nostru te invităm să completezi formularul specific, disponibil în subsolul paginii noastre www.pentruanimale.ro.

Furnizarea adresei de e-mail în scopul abonării la newsletter, prin completarea formularului specific, împreună cu bifarea căsuței cu textul ,,Abonează-te la noutățile PentruAnimale.ro.’’ reprezintă acordul tău cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal transmise în scopul primirii de comunicări comerciale, de marketing și informative din partea pentruanimale.ro, Operatorul trimițând astfel de comunicări numai persoanelor care au optat în acest sens și au completat în consecință formularele dedicate abonării.

Confirmarea abonării se va realiza prin transmiterea unui e-mail în acest sens la adresa comunicată în cadrul formularului.

Abonarea la newsletter implică prelucrarea adresei de e-mail, respectiv a numelui și a prenumelui, în mod indirect (în cazul adreselor de e-mail de tipul [email protected]), acestea incadrandu-se în categoria datelor cu caracter personal.

În cazul în care adresa de e-mail furnizată pentru abonare este o adresă generală de contact a unei persoane juridice (de exemplu: [email protected]/ [email protected]), aceasta nu intră în categoria datelor cu caracter personal în lumina prevederilor Regulamentului nr. 679/2016 privind protecția datelor cu caracter personal (GDPR), dispozițiile relative la posibilitatea dezabonării de la newsletter rămânând aplicabile.

În situația în care sunt furnizate datele cu caracter personal ale reprezentantului societății/ persoanei de contact, în calitatea să de persoana fizică, (adresa de e-mail, nume și prenume, indirect), acesta va fi considerat drept persoana vizată conform prevederilor GDPR și îi vor fi aplicabile toate măsurile de protecție.

Toate procesele de prelucrare a datelor efectuate în scopul transmiterii de informații specifice activității de marketing a Operatorului respectă regulile descrise în Politica de Confidențialitate a Site-ului nostru.

Abonarea la newsletter poate fi realizată prin simpla completare a formularului specific, disponibil în subsolul paginii, aceasta nefiind condiționată de plata unei taxe în acest sens. De asemenea, abonarea la newsletter se poate efectua prin accesarea link-ului disponibil în footer-ul e-mail-ului, ulterior plasării comenzii, prin intermediul pop-up-ului specific disponibil pe Site sau direct din contul utilizatorului.

Primirea de mesaje comerciale și de marketing din partea Operatorului este gratuită. Conținutul comunicărilor comerciale, de marketing și informative se va trimite pe adresa de e-mail furnizată în acest scop, cu condiția că aceasta să fie corect introdusă. pentruanimale.ro nu își asumă nicio responsabilitate pentru corectitudinea informațiilor furnizate de către utilizatori (spre exemplu, introducerea eronată a adresei de e-mail).

Newsletter-ul nostru poate conține informații cu privire la:

  • cele mai recente campanii, oferte, promoții și reduceri;

  • activitatea recentă a pentruanimale.ro;

  • modificări și noutăți privind diferite aspecte ale platformei web și ale ofertelor disponibile aparținând pentruanimale.ro;

  • recomandări de servicii sau produse;

  • lansarea unor produse noi;

  • alte informații de natura comerciala și de marketing referitoare la activitatea, serviciile sau produsele oferite de pentruanimale.ro.

Abonatul are opțiunea de a-și retrage consimțământul pentru transmiterea de comunicări de marketing și de a se dezabona în orice moment de la newsletter. Acest lucru se realizează, din punct de vedere practic, prin apăsarea butonului Unsubscribe/ Dezabonare, disponibil în cuprinsul fiecărui e-mail comercial transmis din partea Operatorului, direct din contul clientului din secțiunea “Profil” sau prin transmiterea unei solicitări în acest sens la adresa de e-mail: [email protected], respectiv prin contactarea Operatorului prin orice mijloc disponibil.

Ulterior dezabonării te poți reabona oricând la newsletter-ul nostru, în mod gratuit.

Operatorul nu oferă utilizatorului nicio garanție asupra faptului că serviciul de newsletter va funcționa fară întreruperi sau fară erori și că defecțiunile vor fi remediate într-o perioadă de timp adecvată.

Operatorul nu poate fi ținut responsabil pentru niciun fel de daune, pierderi sau neplăceri cauzate de folosirea serviciului pe care îl pune la dispoziție, contrar prezentei politici și a Termenilor și Condițiilor. Răspunderea folosirii serviciului de newsletter revine în totalitate utilizatorului.

Operatorul își rezerva dreptul de a modifica oricând conținutul prezentei Politici, sens în care te invitam să consulți în mod periodic acest document.