Despre noi

A fost odată ca niciodată, că de nu ar fi nu s-ar povesti….

Când internetul abia ieșise din epoca dial-up și în România câinele era ținut în lanț iar pisica se hrănea cu ce prindea, un medic veterinar avu o idee și o dorință. Cum ar fi ca animăluțele să fie parte din familie, sa primească îngrijirea de care au nevoie și produsele necesare vieții lor la tine la ușă.
Beneficii Abonament

Așa, în 2007, s-a născut pentruanimale.ro, primul petshop online din România.

De atunci, suntem ajutorul tău de nădejde când vine vorba de a avea grijă de animăluțului tău.

Noi, la pentruanimale.ro știm câtă dragoste necondiționată poate aduce un animăluț în viața noastră.

Suntem și noi părinți la rândul nostru, cunoaștem senzația de bine pe care o avem cu toții când ne întoarcem acasă și ne întâmpină lătrăciosul nostru nerăbdător sau când suntem obosiți și supărați și pisica se așază în brațe și toarce.

Din aceste motive toți cei care lucrăm la pentruanimale.ro suntem pasionați, grijulii și bine informați despre animalele de companie.

Ne străduim cu adevărat să le oferim clienților noștri cele mai bune produse, sfaturi și servicii pentru a avea grija de animăluțele lor de companie indiferent dacă sunt cu patru picioare, cu blană sau cu pene, care se târăsc sau care zboară. Serviciul nostru de relații cu clienții este imbatabil - bine informat, format dintr-o echipă de medici veterinari super amabili.

De aceea mulți dintre clienții noștri sunt alături de noi încă din 2007.

Misiunea noastră este de a fi alături de animalele de companie și de părinții de animăluțe iar pentru cei mai puțin fericiți și abandonați am creat un program special de donații și încurajăm adopțiile.Beneficii Abonament