CainiHrana CainiHrana UmedaROYAL CANIN Mini Puppy, hrană umedă câini junior, (în sos)
Royal Canin

ROYAL CANIN Mini Puppy, hrană umedă câini junior, (în sos) ROYAL CANIN Mini Puppy, hrană umedă câini junior, (în sos), bax, 85g x 12buc

Cod SKU: RCRBP96Jx12
Se încarcă recenziile...
53,88 lei
52,82 lei / kg

Formula ROYAL CANIN® Mini Puppy hrană umedă sub formă de bucățele în sos este special concepută pentru a îndeplini cerințele nutriționale ale cățeilor de talie mică. Această rețetă este dedicată cățeilor cu vâsta cuprinsă între 2 și 10 luni, care vor avea la stadiul de adult o greutate cuprinsă între 4 și 10 de kg. Această rețetă adaptată conține bucățele apetisante în sos, a căror dimensiune, textură și aromă sunt perfect adaptate cățeilor de talie mică, aflați în etapa de creștere. De asemenea rețeta conține nutrienți precum vitaminele C și E, care sprijină mecanismele naturale de apărare ale cățelului, pe măsură ce se consolidează propriul lor sistem imunitar.

Formula specială este îmbogățită cu acizi grași Omega-3 (precum DHA), a căror acțiune dovedită științific sprijină dezvoltarea cerebrală sănătoasă a cățeilor. Datorită asocierii de prebiotice benefice (precum FOS, MOS și pulpă de sfeclă) și proteine cu grad ridicat de digestibilitate, ROYAL CANIN® Mini Puppy hrană umedă sub formă de bucățele în sos contribuie la susținerea echilibrului sănătos al microbiomului intestinal (flora intestinală), favorizând o bună digestie. ROYAL CANIN® Mini Puppy hrană umedă sub formă de bucățele în sos a fost creată pentru pentru a satisface chiar și cel mai exigent apetit. Această hrană umedă îi oferă cățelului dumneavoastră o experiență senzorială pozitivă, susține un nivel sănătos de hidratare și este perfectă pentru hrănirea mixtă alături de crochetele ROYAL CANIN® Mini Puppy.

Beneficii:

  • Dimensiunea optimă a bucăților și textura moale sunt adaptate dentiției de lapte a cățelului

  • Aport de nutrienți, inclusiv vitaminele E și C pentru dezvoltarea sistemului imunitar

  • Acizii grași omega 3 (DHA) contribuie la dezvoltarea cerebrală

  • Prebiotice și proteine cu grad ridicat de digestibilitate pentru a susține echilibrul sănătos al florei intestinale

Când puiul dumneavoastră va atinge vârsta de 10 de luni, va avea nevoie de o hrană special adaptată pentru a-i îndeplini cerințele nutriționale în calitate de câine adult. În această etapă, puteți face trecerea către formulele ROYAL CANIN® Mini Adult, disponibile atât sub formă de hrană uscată cât și umedă (bucățele în sos).

Specificatii

Pachete Promo
Bax
Specie
Caini
Talie
Mica (S)
Varsta
Junior
Calitate Hrana
Super-Premium
Monoproteic
Nu
Metoda de preparare
Bucati De CarneIn Sos
Ambalaj
Plic
Gama
ROYAL CANIN Size Health Nutrition
Producator
Royal Canin
ROYAL-CANIN-Mini-Puppy-hrana-umeda-caini-junior-in-sos--enhancedContent

Recenzii

Se încarcă rezumatul…
Se încarcă recenziile…