PisiciIgiena & IngrijirePeriajFURMINATOR, perie pisici, păr lung, anti-năpârlire, metal
Furminator

FURMINATOR, perie pisici, păr lung, anti-năpârlire, metal FURMINATOR, M-L, perie pisici, păr lung, anti-năpârlire, metal

Cod SKU: SVP4048422141280
Se încarcă recenziile...
159,99 lei

Furminatorul pentru pisicile cu blanita lunga este un instrument eficient în reducerea năpârlirii cu până la 90%.

Concepută special pentru pisicile cu blană lungă, această perie este ideală pentru îngrijirea blănii și controlul năpârlirii.

Beneficii:

  • Ajută la reducerea năpârlirii cu până la 90%, eliminând eficient părul moale și moale, fără a afecta stratul superior al blănii.

  • Este ideală pentru pisicile cu blană lungă, ajutând la îndepărtarea părului mort și a matreții.

  • Mărime M-L: Concepută pentru pisicile de talie medie - mare, această perie este robustă și durabilă, asigurând o îngrijire eficientă și confortabilă

  • Sistem FURejector®: Butonul FURejector® integrat facilitează curățarea rapidă și ușoară a periei, pentru o utilizare fără efort și fără întreruperi.

  • Manerul ergonomic al periei permite o priză confortabilă și sigură, făcând procesul de periere plăcut atât pentru câine, cât și pentru tine.

Cu peria Furminator, poți asigura o îngrijire eficientă și profesională a blănii câinelui tău, reducând semnificativ năpârlirea și menținând o blană sănătoasă, strălucitoare și ușor de întreținut. Este un instrument indispensabil pentru orice parinte de blanos.

Specificatii

Specie
Pisici
Talie
Toy (XS)Mica (S)Medie (M)Mare (L)
Varsta
JuniorAdultAdult (Sterilizat)Senior
Tip Produs
Perie
Caracteristici
Par lung
Material
Metal
Producator
Spectrum Brands

Recenzii

Se încarcă rezumatul…
Se încarcă recenziile…