PisiciHrana PisiciHrana UmedaWHISKAS Casserole Junior, Pui, plic hrană umedă pisici junior, (în aspic), 85g
Whiskas

WHISKAS Casserole Junior, Pui, plic hrană umedă pisici junior, (în aspic), 85g WHISKAS Casserole Junior, Pui, plic hrană umedă pisici junior, (în aspic), 85g

Cod SKU: AQMART18375
Se încarcă recenziile...
3,29 lei
38,71 lei / kg

   Oferă-i puiului tau de pisica o hrana delicioasa cu WHISKAS Casserole Junior, Pui, plic hrană umedă pisici junior, (în aspic), 85g. Hrana este special concepută pentru puii de pisica, indiferent de rasă

 

Beneficii:

  • Are o compoziție ce  vine în ajutorul organismului pentru ca puiul tău de pisică să ajungă o pisica adultă sanatoasă.
  • Contine bucăți zemoase, fierte, de pui în gelatină gustoasă. 
  • Are un conținut mare de minerale pentru întărirea oaselor și o creștere sănătoasă 
  • Este gătita cu grijă la aburi: pentru conservarea ingredientelor importante

 

 

În ce credem?

 

Noi, cei de la WHISKAS®, înţelegem foarte bine ce își dorește pisica dumneavoastră în mod instinctiv și ce adoră cel mai mult. De aceea, utilizăm doar ingrediente delicioase și nutritive, pe care pisica dumneavoastră le va adora instinctiv.

 

La WHISKAS®, reţetele sunt pregătite cu cea mai mare grijă, pentru a-i oferi pisicii dumneavoastră, în mod natural, toţi nutrienţii necesari specifici fiecărei etape din viaţa ei, ajutând-o să ramână fericită și sănătoasă, de la începutul vieţii și până la o vârstă înaintată. Fiecare reţetă este dezvoltată împreună cu experţii noștri de la Waltham, liderul mondial în îngrijirea și nutriţia animalelor de companie.

 

 

 

Hrana uscată WHISKAS® pentru pisicuţe cu vârste între 2 și 12 luni are o formulă specială, conţinând toate substanţele nutritive de care are nevoie pisicuţa dumneavoastră pentru a crește sănătoasă în cel mai important an din viața ei. Este compusă din granule gustoase de biscuiţi umpluţi cu lapte, pe care pisicuţa dumneavoastră le va savura cu plăcere și le va putea mânca cu ușurinţă. Mai multe detalii

 

 

 

Hrana uscată WHISKAS® 1+ este o mâncare completă nutriţional și echilibrată pentru pisica dumneavoastră adultă. Hrana constă în granule gustoase de biscuiţi umpluţi, crocanţi la exterior, moi și delicioși la interior, pe care pisicuţa dumneavoastră îi va adora pur si simplu. Mai multe detalii

 

 

 

 

 

Hrană umedă

 

 

 

Hrană umedă

 

Delicioasele noastre pliculeţe de hrană pentru pisici adulte WHISKAS® WET îi oferă pisicii dvs. adulte tot ce are nevoie din punct de vedere nutriţional pentru o viaţă lungă şi fericită. Acestea sunt disponibile într-o varietate de gusturi şi texturi. Un pliculeţ este echivalentul unei mese 100% complete și echilibrate, fără arome, coloranţi sau conservanţi artificiali.

 

Pliculeţele de hrană WHISKAS® pentru pisici conţin bucăţi nutritive şi gustoase pentru a-i oferi mâncarea preferată pisicii dumneavoastră.

 

 

 

 

Hrană uscată

 

WHISKAS® DRY pentru pisici adulte a fost dezvoltată împreună cu nutriţioniştii şi veterinarii noştri de la centrul WALTHAM pentru nutriţia animalelor de companie. WALTHAM este o autoritate de top în domeniul îngrijirii şi nutriţiei animalelor de companie.

 

Hrana uscată WHISKAS® pentru pisici adulte este completă şi echilibrată din punct de vedere nutriţional, cu un echilibru optim de vitamine şi minerale, pentru a-i oferi pisicii dvs. adulte cea mai bună îngrijire posibilă.

 

 

Hrană uscată

 

 

Specificatii

Specie
Pisici
Varsta
JuniorAdult (Gestatie & Lactatie)
Calitate Hrana
Premium
Aroma
Pui
Monoproteic
Nu
Metoda de preparare
Bucati De CarneIn Aspic
Ambalaj
Plic
Gama
WHISKAS Casserole
Producator
Mars

Recenzii

Se încarcă rezumatul…
Se încarcă recenziile…