Vet Expert

Vetomune Twist-Off 120 mg, 60 Capsule Vetomune Twist-Off 120 mg, 60 Capsule

Cod SKU: CTVVET192
Se încarcă recenziile...
Pret: 104,99 lei
-5%
Pret promo: 99,50 lei

VetoMune este un supliment nutritiv destinat cainilor si pisicilor care sprijina imbunatatirea imunitatii non-specifice atat la nivel umoral, cat si la nivel celular.

 

Este indicat pentru cateii in crestere, pentru cainii in varsta, pentru cainii ce prezinta risc ridicat de infectii sau boli virale si bacteriene, dar si pentru catelele gestante cu scopul de stimulare a imunitatii materne, ce va fi apoi transferata catre pui.

 

Proprietati: Βeta-1,3/1,6-glucan prezent in compozitia produsului, este una dintre cele mai cunoscute substante cu proprietati imunostimulatoare. Are capacitatea de a stimula direct mecanismul antimicrobial din organism sau poate sustine si intari efectul vaccinurilor de preventive. Administrarea orala a beta-glucanului creste atat titrurile din mucoasa, cat si din ser a anticorpilor specifici IgG si IgA. La momentul actual substanta este utilizata pe scara larga in productia de suplimente imuno-stimulatoare pentru caini si pisici.

 

HMB (acidul beta-hidroxy-metilbutirat) in afara de bine-cunoscuta sa actiune anti-catabolica, este deasemenea utilizat in valorificarea activitatii metabolice si fagocitare a celulelor imune, prin cresterea numarului de celule ce produc anticorpi, ceea ce va conduce la stimularea sistemului imunitar.

Specificatii

Specie
CainiPisici
Talie
Mica (S)Medie (M)Mare (L)
Indicatii Speciale
Sistem Imunitar & Alergii
Producator
VetExpert

Recenzii

Se încarcă rezumatul…
Se încarcă recenziile…