CainiHrana CainiDiete VeterinareTROVET Dog Intestinal DPD, Rață, dietă veterinară câini, conservă hrană umedă, afecțiuni intestinale, (pate), 400g
Trovet

TROVET Dog Intestinal DPD, Rață, dietă veterinară câini, conservă hrană umedă, afecțiuni intestinale, (pate), 400g TROVET Dog Intestinal DPD, Rață, dietă veterinară câini, conservă hrană umedă, afecțiuni intestinale, (pate), 400g

Cod SKU: SLVTRO55958
Se încarcă recenziile...
18,29 lei

     Mentine-i sub control afectiunile gastro-intestinale cu TROVET Dog Intestinal DPD, Rață, dietă veterinară câini, hrană umedă, afecțiuni intestinale,400g.

Este o hrană dietetică uscată cu o sursă sigură de proteină (carne de rață) și o sursă de carbohidrați (cartofi) care se adresează câinilor cu probleme gastro-intestinale, probleme diareice, colite, enterite, alergii și intoleranțe alimentare.

 

 

Beneficii:

  • Este o dietă ușor digestibilă ce facilitează absorbția hranei în același timp cu însănătoșirea peretelui intestinal;
  •  Nu conține cereale din grâu, gluten, soia, lactoză;
  • Este o hrană dietetică hipoalergenica bazată pe o singură sursă de proteină și de carbohidrat;
  • Ușor de digerat, previne alergiile și intoleranțele alimentare, exprimate prin reacții dermatologice exprimate prin prurit, scărpinat, mușcat.

 

 Este o alimentație dietetică hipoalergenică completă, cu o formulă unică, special concepută pentru câinii cu nevoi speciale, pe bază de proteină din carne de rață.

Nu este indicată administrarea pentru căinii juniori, căinii cu hipersensibilitate la proteina din rață, cei cu pancreatită, encefalopatie hepatică, hiperlipidemie sau nevoi dietetice cu nivel scăzut de proteină și/sau nivel scăzut de grăsime.

Nu conține lactoză, proteine din soia sau gluten pentru animalele cu sensibilități digestive.

Specificatii

Specie
Caini
Talie
Toy (XS)Mica (S)Medie (M)Mare (L)
Varsta
AdultAdult (Gestatie & Lactatie)Adult (Sterilizat)Senior
Calitate Hrana
Super-Premium
Tip formula
Grain Free
Aroma
Rata
Monoproteic
Da
Metoda de preparare
Pate
Indicatii Speciale
Sistem Digestiv & Probiotice
Ambalaj
Conserva
Producator
Trovet

Recenzii

Se încarcă rezumatul…
Se încarcă recenziile…