CainiJucariiJucarii InteractiveTRIXIE Leneș cu Simulator de Bătăi de Inimă, jucărie interactivă câini junior, cu sunet, pluș
Trixie

TRIXIE Leneș cu Simulator de Bătăi de Inimă, jucărie interactivă câini junior, cu sunet, pluș TRIXIE Leneș cu Simulator de Bătăi de Inimă, jucărie interactivă câini junior XS-XL, cu sunet, pluș, maro și albastru, 34cm

Cod SKU: TRE4011905361666
Se încarcă recenziile...
81,99 lei
NaN lei / kg

Această jucărie pentru câinii Junior aduce tot confortul de acasă. Combinația dintre materialul său de pluș și bătăile liniștitoare ale inimii simulează senzația de a se cuibări lângă mamă, ajutându-i pe cățeii neliniștiți să cadă într-un somn liniștit.

Trebuie doar să apăsați butonul pentru a porni ritmul relaxant și să vezi cum ochii prietenului tău blănos devin greoi. După 20 de minute de pulsații blânde, bătăile inimii se vor opri automat, dar nu înainte de a adormi chiar și cel mai energic câine.

Beneficii:

  • Simulator de bătăi ale inimii

  • Liniștește puii de cățel și îi ajută să adoarmă.

  • Se oprește automat după 20 de minute.

Indiferent dacă cățelul tău junior are nevoie de puțin ajutor la ora de somn sau pur și simplu îi place să se ghemuiască cu jucăria preferată, acest Leneș de pluș cu bătăi de inimă oferă confortul la care tânjește. O singură apăsare de buton este tot ce trebuie pentru a vă transfera câinele în lumea viselor.

Specificatii

Specie
Caini
Talie
Toy (XS)Mica (S)Medie (M)Mare (L)Giant (XL)
Varsta
JuniorAdult (Gestatie & Lactatie)
Caracteristici
Sunet
Material
Plus
Culoare
Maro
Lungime
30 cm - 40 cm
Producator
Trixie

Recenzii

Se încarcă rezumatul…
Se încarcă recenziile…