Câini
Pisici

Taste of the Wild

Filtre
Departament
Categorie
Subcategorie
Recomandat de pentruanimale.ro
Specie
Talie
Varsta
Calitate Hrana
Tip formula
Aroma
Monoproteic
Metoda de preparare
Interval Greutate
Ambalaj
Interval preț
Produse

TASTE OF THE WILD - Gustul sălbaticiei

Fie ca blanosul tau este cel mai rasfatat din cartier sau are o latura salbatica, cu siguranta s-ar bucura asemenea stramosilor sai, de hrana Taste of The Wild.

Aceasta mancare de inalta calitate se bazeaza pe acelasi proteine si ingrediente de care blanosul tau s-ar bucura intr-o dieta naturala. Primul ingredient este intotdeuana carnea reala provenita din surse unice, cum ar fi mistret, pastrav, rata, caprioara sau vita.
Aceste surse de proteine ajuta la sustinerea musculaturii, a functiei organelor, sistemului imunitar, a unei blanite si piele sanatoase. Toate aceste beneficii sunt potrivite si unui blanos sensibil sau cu predispozitii catre anumite sensibilitati.

Retetele Taste of The Wild au la baza ingredinte reale, cum ar fi legume si fructe, care ii asigura blanosului tau aportul de vitamine si minerale, antioxidanti si fibre.
Gustul natural este irezistibil asa incat cainele sau pisica ta sa se bucure de un adevarat festin in timp ce isi obtine toti nutrientii de care are nevoie pentru a se dezvolta sau mentine sanatos.

Hrana pentru animale de companie Taste of the Wild este disponibila atat pentru pisici cat si pentru caini.
Este o alegere excelenta deoarece vine in castronul prietenilor nostri cu o nutritie bazata pe nevoile ancestrale ale cainilor sau pisicilor.

Pentru a te asigura ca prietenul tau cu codita are parte de o hrana naturala si sanatoasa, ii poti oferi aceasta alimentatie echilibrata chiar de la o varsta frageda cu Taste of the Wild puppy.

Chiar daca pisicuta ta este o rasfatata impartaseste AND-ul felinelor salbatice; asa ca hrana Taste of The Wild pentru pisici este cea mai potrivita, fiind inspirata din dieta stramosilor sai.

Avand la baza retete fara cereale, Taste of The Wild este o optiune excelenta inclusiv pentru blanita sau burtica celor sensibili.