CainiCasa & GradinaSolutii CuratareSolutie eliminare pete si mirosuri caine Bramton 750 ml
Simple Solution

Solutie eliminare pete si mirosuri caine Bramton 750 ml Solutie eliminare pete si mirosuri caine Bramton 750 ml

Cod SKU: GRN90481
Se încarcă recenziile...
32,99 lei

Bramton Solutie Pete si Mirosuri Caine este o formula special dezvoltata pentru a inlatura petele si mirosurile de natura organica - urina voma fecale.


Datorita enzimelor pe care le contine inlatura total petele si mirosurile neplacute ( urina fecale) si in felul acesta impiedica animalul sa repete marcarea locului.
Bramton Solutie Pete si Mirosuri Caine este un produs sigur pentru covoare asternuturi tapiterie haine sau orice alta suprafata ce se curata cu apa.


Mod de utilizare:


Înainte de a folosi sprayul înlaturati orice reziduu solid sau lichid. Agitati bine sticla si testati pentru rezistenta culorilor pe o zona putin vizibila. A nu se folosi pe suprafete de lâna sau piele.


* Saturati zona murdara. Când curatati covoare acoperiti dublul suprafetei murdarite si fiti siguri ca atat partea superioara cât si cea inferioara este saturata cu solutie.
* Asteptati 10 minute sau mai mult pentru ca enzimele si Pro-BacteriaTM sa dizolve proteinele organice. Apoi curatati excesul de lichid cu o cârpa de bumbac.
* Lasati zona sa se usuce în mod natural (24 - 48 ore). Cand zona va fi uscata pata si mirosul vor disparea GARANTAT.

* Daca zona este uscata dar mirosul persista înseamna ca sursa mirosului nu a fost dizolvata complet. Retratati zona si fiti siguri ca aceasta este saturata cu substana activa.


Masini de spalat covoare: tratati zonele foarte murdare dupa indicatiile de mai sus. Adaugati de la 250ml pâna la 470ml pentru fiecare 4l de amestec sampon – apa pentru a creste puterea de curatare a masinii.


Prespalare haine: saturati suprafata murdara si lasati sa actioneze timp de 10 minute apoi spalati.


Ingrediente: apa purificata bacterii naturale nepatologice etanol denaturat (modificat pentru a nu fi palatabil) enzime naturale detergent si parfum.
Contine printre alte ingrediente: mai putin de 5% detergent anionic si parfum.


Precautii: poate irita ochii. Evitati contactul cu ochii. În caz de contact cu ochii spalati cu apa. Tineti toate produsele de curatat departe de accesul animalelor si al copiilor.

Specificatii

Specie
Caini
Producator
Simple Solution

Recenzii

Se încarcă rezumatul…
Se încarcă recenziile…