PisiciJucariiJucarii InteractiveSKYMEE Fury Smart Bone, Jucărie Inteligentă cu Aplicație, pentru Pisici
Chilipirul Zilei

SKYMEE Fury Smart Bone, Jucărie Inteligentă cu Aplicație, pentru Pisici SKYMEE Fury Smart Bone, Jucărie Inteligentă cu Aplicație, pentru Pisici

Cod SKU: JOBX001832VAX
Se încarcă recenziile...
Pret: 76,49 lei
-10%
Pret promo: 68,84 lei

🤖 Interacțiune și Companie

Jucăria inteligentă Fury Smart Bone este concepută pentru a oferi ore de distracție atât pentru câini și pisici, cât și pentru stăpânii lor, consolidând legătura dintre voi. Cu siguranță va deveni jucăria preferată a prietenului tău blănos.

🎮 Moduri de Joc Automat și Manual

Conectează Fury Smart Bone prin Bluetooth pentru a-l controla manual. Există 9 tipuri de mișcări din care poți alege pentru a-i face pe animalele tale să o urmărească, folosind un joystick virtual. Modul automat de joc este programat pentru până la 60 de minute pentru a capta atenția pisicii tale, fără necesitatea unei operațiuni manuale.

🐾 Răspuns Inteligent Integrat

În modul de joc manual, poți alege din 3 tipuri de condiții emoționale pentru a interacționa mai bine cu animalele tale. Acestea oferă experiențe variate animalelor, ajustând activitățile în funcție de comportamentul lor.

🛡 Material Durabil și Sigur

Jucăriile noastre adorabile pentru animale sunt robuste și durabile. Fury Smart Bone este realizat din ABS, un material sigur și durabil care poate preveni parțial deteriorările provocate de mușcături.

Există multe moduri de a te juca cu acest os inteligent. Tu și pisica ta vă veți distra ore în șir!

Specificatii

Specie
Pisici

Recenzii

Se încarcă rezumatul…
Se încarcă recenziile…