Sanabelle

Sanabelle Light Sanabelle Light, 10 kg

Cod SKU: PEP104840
Se încarcă recenziile...
249,99 lei
25,00 lei / kg

Sanabelle Light este o mancare ideala pentru pisici adulte (mai mari de 1 an) pentru pisici supraponderale recomandat pentru pisicile de apartament.

Avantajele hranirii cu Sanabelle Light:
* are o proportie ridicata de ingrediente brute
* ajuta la reducerea greutatii corporale
* regleaza flora intestinala si scaunul
* reduce mirosurile neplacute ale scaunului

Pisicile sunt carnivore. De accea Sanabelle contine substante brute de calitate superioara de origine animala ca de exemplu carnea de pasare si ouale.

Sanabelle NU contine coloranti artificiali sau arome si este fabricata fara organisme modificate genetic substante granulate sau orice alte produse provenind din reziduuri de origine animala.

Caracteristici Sanabelle Light:

* Continutul adecvat bine echlibrat de acizi grasi omega 3 si omega 6 si adaugarea unui
important microelement - zinc sub forma de chelat de zinc - compus organic foarte activ asigura o vitalitate durabila o vedere perfecta o piele neteda o blana stralucitoare si in plus sprijina imunitatea naturala a pisicii dumneavoastra.
* Folosirea specifica a unor fibre de plante pentru o reducere a formarii ghemurilor de par si eliminarea din intestin a ghemurilor de par care au fost deja formate (sistem de tranzit a ghemurilor de par).
* Continutul de ingrediente brute naturale folosirea fructo-oligozaharidelor mineralelor naturale usor de asimilat si a semintelor de in stimuleaza flora intestinala necesara pisicii dumneavoastra reduce mirosurile neplacute ale scaunului si asigura astfel o digestie optima.
* Componentele special selectionate din hrana pentru pisici determina o reducere a pH-ului urinei si in combinatie cu un continut de magneziu redus previn formarea calculilor urinari. In plus agentul special de tranzit al apei provoaca in mod natural absorbtia si eliminarea apei prevenind astfel formarea de calculi urinari.
* Continutul de produse de calitate superioara din peste (de exemplu faina de somon) bogat in acizi grasi esentiali (omega 3) inr-o combinatie speciala cu diferite proteine si grasimi animale garanteaza o hrana speciala pentru pisicile de rasa si sprijina imunitatea naturala a pisicii. Un continut echilibrat de vitamine si microelemente asigura o sanatate perfecta a pielii si stimuleaza abilitatile de regenerare ale acesteia.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Specificatii

Specie
Pisici
Varsta
Adult
Aroma
Pasare
Producator
Bosch

Recenzii

Se încarcă rezumatul…
Se încarcă recenziile…