Rx Vitamins

Rx Vitamins Onco Support, 300 g Rx Vitamins Onco Support, 300 g

Cod SKU: ABD708429088202
Se încarcă recenziile...

Rx Vitamins Onco Support, 300 g este un amestec complex de vitamine, nutraceutice, antioxidanti si ierburi concepute pentru a oferi suport nutritional pentru conditiile sistemului imunitar.

Combinatia speciala de fito-nutrienti bioactivi si nutraceutice specializate sunt modificatorii de raspuns biologic (BRM) care pot promova vitalitatea pacientului si pot ajuta la mentinerea rezistentei normale a sistemului imunitar. Diversitatea de nutrienti gasita in OncoSupport poate spori calitatea vietii prin sustinerea raspunsului normal al pacientilor la provocarile sistemului imunitar.

Ingredientele botanice, nutraceutice, nutritionale si antioxidante din OncoSupport imbunatatesc functia normala a sistemului imunitar la caini si pisici; utilizarea sa este recomandata pentru orice situatie in care un caine sau o pisica ar avea nevoie de functii imune normale. Poate influenta functia celulelor albe din sange si poate contribui la imbunatatirea sistemelor de detoxifiere ale organismului pentru a aborda produse farmaceutice potential toxice si alte surse de toxine, beneficiind de o functionare sanatoasa a ficatului.

Beneficii:

  • Ingredientele botanice imbunatatesc functia normala a sistemului imunitar.
  • Pentru caini si pisici.

 

Specificatii

Specie
CainiPisici
Talie
Mica (S)Medie (M)Mare (L)
Indicatii Speciale
Afectiuni Oncologice
Producator
Rx Vitamins

Recenzii

Se încarcă rezumatul…
Se încarcă recenziile…