Rx Vitamins

Rx Vitamins NutriCalm, 50 Tablete Rx Vitamins NutriCalm, 50 Tablete

Cod SKU: ABD708429087007
Se încarcă recenziile...
169,99 lei

Rx Vitamins NutriCalm, 50 Tablete contine un amestec de substante nutritive si extracte din plante, cunoscute pentru ameliorarea anxietatii si produc efecte calmante.

Cainii au reputatia de a fi animale fericite, fara griji. Cu toate acestea, se pot simti anxiosi, la fel ca noi. Situatii cum ar fi sa ramai singur cand mergi la munca "plictiseala" sau sa te adaptezi la schimbari majore pot face ca orice animal sa se simta stresat. Acest lucru poate determina cainele dvs. sa actioneze facand anumite lucruri in mod repetat sau excesiv, cum ar fi latratul, mestecatul sau accidentele (urinand sau excretand) in casa dvs.

Deoarece aceste comportamente pot rezulta din probleme medicale subiacente, duceti-va cainele la veterinar inainte de a face orice altceva. Medicul veterinar al cainelui dvs. poate exclude cauzele medicale sau va poate oferi sfaturi cu privire la tratarea problemelor de sanatate. Daca comportamentul cainelui dvs. nu se datoreaza unor motive medicale, va poate ajuta utilizarea unui supliment conceput pentru a ajuta cainii sa se simta calmi.

NutriCalm pentru animale de companie (caini) de la RX Vitamins contine un amestec de substante nutritive si extracte din plante, cunoscute pentru ameliorarea anxietatii si produc efecte calmante. Aceste capsule sunt o modalitate convenabila de a va ajuta cainele sa se simta mai relaxat. Atunci cand este utilizat in combinatie cu tehnici utile de antrenament si multa dragoste, acest produs va poate ajuta sa imbunatatiti comportamentul cainelui.

Beneficii:

  • L-triptofan, un aminoacid care ajuta la cresterea nivelului de serotonina al cainelui; serotonina este un mesager chimic (neurotransmitator) care functioneaza in creier pentru a promova calmul.
  • Extract de radacina de valeriana, care functioneaza ca un sedativ si calmeaza creierul si sistemul nervos al cainelui.
  • Extract de Ashwaganda pentru a relaxa creierul cainelui.

 

Specificatii

Specie
CainiPisici
Talie
Mica (S)Medie (M)Mare (L)
Indicatii Speciale
Sistem Nervos & Calmante
Producator
Rx Vitamins

Recenzii

Se încarcă rezumatul…
Se încarcă recenziile…