Rx Vitamins

Rx Vitamins NutriCalm, 120 ml Rx Vitamins NutriCalm, 120 ml

Cod SKU: ABD708429087151
Se încarcă recenziile...
1.316,58 lei / kg

Rx Vitamins NutriCalm, 120 ml este o formula inovatoare, aromata de somon, pentru cainii mici si pisicile care prezinta nervozitate sau anxietate.

Nutricalm contine l-triptofan de calitate farmaceutica, un aminoacid esential care este transformat in serotonina in creier. De asemenea, contine un alt aminoacid, l-teanina, care se gaseste in ceaiul verde. Teanina este motivul pentru care ceaiul verde, cu cofeina sa, nu te face sa te invarti. Teanina este ceea ce pune "zen" in ceaiul verde si, in afara de proprietatile sale calmante, s-a demonstrat ca teanina are un efect benefic impotriva celulelor neoplazice in laborator.

Planta ayurvedica, Ashwaganda, si plantele occidentale, Catnip si Valerian, va vor ajuta sa va linistiti si sa va relaxati cainele, in mod natural. In plus, Nutricalm lichid contine calciu si magneziu, despre care se stie ca relaxeaza corpul, pe baza efectului lor cunoscut asupra nervilor si muschilor.

Ashwaganda este un adaptogen, ceea ce inseamna ca ajuta corpul sa se adapteze la stres si este una dintre plantele majore din traditia ayurvedica.

Aroma gustativa, naturala, de somon face din Liquid Nutricalm o adevarata formula prietenoasa pentru pisici. Pisica din aceasta formula nu va va face pisica nebuna, ci chiar opusul, cand este complexata cu restul formularii, se calmeaza si calmeaza.

Beneficii:

  • Cu aroma de somon.
  • Efect calmant pentru cainii mici si pisicile care prezinta nervozitate sau anxietate.
  • Potrivit atat pentru pisici, cat si pentru caini.

Specificatii

Specie
CainiPisici
Talie
Mica (S)Medie (M)Mare (L)
Indicatii Speciale
Sistem Nervos & Calmante
Producator
Rx Vitamins

Recenzii

Se încarcă rezumatul…
Se încarcă recenziile…