Rx Vitamins

Rx Vitamins Hepato Support Rx Vitamins Hepato Support, 180 Tablete

Cod SKU: ABD708429088066
Se încarcă recenziile...

Rx Vitamins Hepato Support, 180 Tablete Principalele ingrediente din Hepato au fost selectate ca o formulare speciala pentru a imbunatati functionarea unui ficat nesanatos.

Daca aveti un caine sau o pisica acasa, exista sanse sa-l iubiti la fel de mult ca oricare alt membru al familiei umane. Acestea fiind spuse, depunem eforturi mari pentru a mentine membrii familiei sanatosi si fericiti. Din pacate, cainii si pisicile noastre se imbolnavesc la fel de mult ca si noi.

La fel ca la oameni, ficatul cainelui sau pisicii joaca un rol vital in sanatatea sa generala. Ficatul face multe lucruri, cum ar fi producerea de substante chimice pentru digestie, eliminarea deseurilor din sange si detoxifierea sangelui. Din pacate, "afectarea ficatului este o problema comuna pentru caini si pisici" si trebuie tratata. Desi nu exista semne de avertizare semnificative pentru afectarea ficatului, daca animalul dvs. de companie prezinta aceste simptome, va recomandam sa il duceti la medicul veterinar local.

Extractul de ciulin de lapte, principalul ingredient al Hepato, este utilizat pe scara larga pentru a ajuta la protejarea celulelor hepatice si promoveaza functionarea corecta a ficatului. Deoarece ciulinul contine silimarina, previne epuizarea glutationului. Glutationul se gaseste in ficat si este un compus important de detoxifiere. Hepato este pregatit sa ofere suplimentar animalului dvs. de companie vitamine care au fost identificate pentru a ajuta la recuperarea ficatului.

 

Beneficii:

  • Vitamina B12 este utilizata deoarece ajuta la formarea celulelor rosii din sange.
  • Contine Ciulin de lapte o planta care ar putea juca un rol in mentinerea functiei hepatice optime.
  •  Vitamina B1 este extrem de benefica pentru ficat, deoarece ajuta organismul sa se repare singura, si poate chiar sa promoveze cresterea tesutului hepatic nou.

Specificatii

Specie
CainiPisici
Talie
Medie (M)Mare (L)Mica (S)
Indicatii Speciale
Sistem Hepatic
Producator
Rx Vitamins

Recenzii

Se încarcă rezumatul…
Se încarcă recenziile…