Rx Vitamins

Rx Vitamins Hepato Support, 120 ml Rx Vitamins Hepato Support, 120 ml

Cod SKU: ABD708429088103
Se încarcă recenziile...
1.316,58 lei / kg

Rx Vitamins Hepato Support, 120 ml ar putea lucra pentru a promova functia hepatica optima la animalul dvs. de companie.

Ficatul animalului dvs. de companie joaca un rol cheie in eliminarea toxinelor din fluxul de sange. Acest produs contine un amestec de ingrediente care pot oferi sprijin pentru sanatatea ficatului canin si felin. De exemplu, Hepato lichid ofera o planta numita extract de ciulin de lapte. In special, silimarina - care este compusul activ din aceasta planta - ar putea actiona potential pentru a stimula cresterea celulelor hepatice noi, lucrand in acelasi timp pentru a proteja celulele existente de daune.

Deoarece un deficit de vitamine din complexul B poate fi asociat cu probleme hepatice minore, Hepato lichid contine si vitamine precum tiamina, vitamina B6 si vitamina B12.

Beneficii:

  • Vitamina B12 este utilizata deoarece ajuta la formarea celulelor rosii din sange.
  • Contine lecitina, care este un fosfolipid care ar putea avea un efect de curatare delicat asupra ficatului.
  • Silimarina - care este compusul activ din aceasta planta - ar putea actiona potential pentru a stimula cresterea celulelor hepatice noi, lucrand in acelasi timp pentru a proteja celulele existente de daune.

Specificatii

Specie
CainiPisici
Talie
Mica (S)Medie (M)Mare (L)
Indicatii Speciale
Sistem Hepatic
Producator
Rx Vitamins

Recenzii

Se încarcă rezumatul…
Se încarcă recenziile…