CainiHrana CainiHrana UscataRoyal Canin Yorkshire Puppy, hrană uscată câini junior
Pret WOW
Royal Canin

Royal Canin Yorkshire Puppy, hrană uscată câini junior Royal Canin Yorkshire Puppy, hrană uscată câini junior, 500g

Cod SKU: RCR128530
Se încarcă recenziile...
Pret: 24,99 lei
-25%
Pret promo: 18,74 lei
37,48 lei / kg
ROYAL CANIN® Yorkshire Puppy este o formulă de hrană uscată concepută special pentru a răspunde cerințelor nutriționale ale cățelului junior din rasa Yorkshire, cu vârsta de până la 10 luni. Beneficii:
  • Oferă suportul nutrițional necesar dezvoltării sistemului imunitar
  • Contribuie la menținerea echilibrului florei intestinale și sănătății aparatului digestiv al câinelui
  • Susține sănătatea robei lungi a cățelului

CĂȚELUL TĂU NU ESTE UN CÂINE ADULT

CĂȚEII AU NEVOIE DE O HRANĂ SPECIALĂ

Deoarece sistemul imunitar al puiului tău Yorkshire Terrier se dezvoltă gradual, ROYAL CANIN® Yorkshire Terrier Puppy conține un complex de antioxidanți – inclusiv vitamina E esențială, pentru a contribui la dezvoltarea sistemului imunitar al puiului, pe parcursul aceste perioade importante din viața sa. Câinele din rasa Yorkshire Terrier are o robă foarte lungă, mătăsoasă și moale, ce crește constant. De aceea este foarte important ca hrana cățelului să conțină nutrienți care contribuie la menținerea sănătății robei.
BENEFICIILE HRANEI DEDICATE JUNIORATULUI
CERINȚELE NUTRIȚIONALE ALE PUIULUI
CROCHETĂ CU FORMĂ ADAPTATĂ MAXILARELOR PUIULUI
CUM SĂ COMBINĂM HRANA UMEDĂ ȘI CEA USCATĂ PE PARCURSUL UNEI ZILE
DESCOPERĂ PRODUSUL DEDICAT ETAPEI DE VIAȚĂCĂTEL

PÂNĂ LA 10 LUNI

ADULT

CU VÂRSTA > 10 LUNIAFLĂ MAI MULTE


Creșterea este o etapă importantă pentru puiul dumneavoastră de câine din rasa Yorkshire Terrier. Este o perioadă plină de noi descoperiri și transformări fizice. Din acest motiv, hrana pe care o alegeți pentru câinele dumneavoastră este esențială; acesta are nevoie de nutrienți care să-i susțină starea generală de sănătate pe parcursul acestei perioade importante de creștere.


Recomandată puilor cu vârsta de până la 10 luni, hrana ROYAL CANIN® Yorkshire Terrier Puppy a fost special concepută pentru a îndeplini toate cerințele nutriționale ale puiului dumneavoastră de câine din rasa Yorkshire Terrier. Deoarece sistemul imunitar al cățelului dumneavoastră Yorkshire Terrier se dezvoltă treptat, hrana ROYAL CANIN® Yorkshire Terrier Puppy conține un complex brevetat de antioxidanți (inclusiv vitamina E) care susțin mecanismele naturale de apărare ale puiului dumneavoastră în timpul acestei etape importante de creștere. Câinii din rasa Yorkshire Terrier au un păr foarte lung, fin și mătăsos, care crește continuu. De aceea, este deosebit de important ca hrana câinelui dumneavoastră să conțină nutrienți care contribuie la menținerea sănătății blănii.


Formula ROYAL CANIN® Yorkshire Terrier Puppy este îmbogățită cu un conținut adaptat de acizi grași Omega-3 (EPA și DHA) și acizi grași Omega-6 (din ulei de Borago), precum și biotină. Acest mix de nutrienți foarte benefici ajută la menținerea sănătății blănii cățelului dumneavoastră. Hrana ROYAL CANIN® Yorkshire Terrier Puppy susține, de asemenea, sănătatea digestivă. Formula include nutrienți cu proteine foarte ușor digestibile, de calitate superioară (L.I.P.) și prebiotice (FOS), pentru a ajuta puiul să își mențină echilibrul florei intestinale, ceea ce în final duce la menținerea unui scaun cu aspect și volum optim.


Mai mult, crocheta exclusivă din hrana ROYAL CANIN® Yorkshire Terrier Puppy are un conținut adaptat de chelatori de calciu care susțin igiena dentară a puiului dumneavoastră contribuind la reducerea formării și acumulării tartrului.


ROYAL CANIN® depune toate eforturile pentru a oferi soluțiile nutriționale potrivite nevoilor animalului dumneavoastră de companie. Toate produsele sunt supuse unui proces amplu de control al calității pentru a garanta calitatea optimă a hranei, precum și pentru a răspunde cerințelor nutriționale specifice și stilului de viață al puiului dumneavoastră. Aceasta înseamnă că atunci când puiul dumneavoastră de câine consumă ROYAL CANIN® Yorkshire Terrier Puppy, el beneficiază de o formulă completă și echilibrată.

Specificatii

Specie
Caini
Talie
Toy (XS)
Rasa
Yorkshire Terrier
Varsta
Junior
Calitate Hrana
Super-Premium
Metoda de preparare
Uscata prin extrudare
Ambalaj
Sac
Gama
ROYAL CANIN Breed Health Nutrition
Producator
Royal Canin

Recenzii

Se încarcă rezumatul…
Se încarcă recenziile…