CainiHrana CainiHrana UscataRoyal Canin West Highland Terrier Adult, hrană uscată câini Westie
Pret WOW
Royal Canin

Royal Canin West Highland Terrier Adult, hrană uscată câini Westie Royal Canin West Highland Terrier Adult, hrană uscată câini Westie, 1.5kg

Cod SKU: RCR135260
Se încarcă recenziile...
Pret: 62,79 lei
-25%
Pret promo: 47,09 lei
31,39 lei / kg

ROYAL CANIN® West Highland Terrier Adult este o formula de hrana uscata conceputa special pentru a raspunde cerintelor nutritionale ale cainelui din rasa Westie cu varsta mai mare de 10 luni.

Benficiile hranirii cu ROYAL CANIN® West Highland Terrier Adult:

  • Aceasta formula contine aminoacizi specifici ce sustin cresterea firului de par si acizi grasi din ulei de Borago si din seminte de in pentru o piele sanatoasa
  • Sustine rolul de „bariera” al pielii si mentine sanatatea acesteia
  • Satisface pana si cel mai capricios apetit

 

De talie mica dar plin de energie, cainele West Highland White Terrier (sau „Westie”) reprezinta una din cele mai populare rase din categoria terrierilor.

 

Recomandata cainilor din rasa West Highland White Terrier cu varsta de peste 10 luni, hrana ROYAL CANIN® West Highland White Terrier Adult a fost special conceputa pentru a raspunde tuturor cerintelor nutritionale ale cainelui dumneavoastra adult.

 

Blana caracteristica aspra a cainelui dumneavoastra Westie necesita o ingrijire speciala pentru a-si mentine calitatea si starea optima de sanatate.

 

De aceea, ROYAL CANIN® West Highland White Adult contine un mix specific de nutrienti si acizi grasi Omega-3 (EPA si DHA), pentru a sustine sanatatea oaselor si articulatiilor cainelui dumneavoastra Westie.

 

Mai mult, dat fiind ca rasa West Highland White Terrier are in mod tipic o blana aspra si o piele delicata, ROYAL CANIN® West Highland White Terrier Adult contine de asemenea aminoacizi specifici pentru sustinerea cresterii parului si acizi grasi din ulei de Borago si seminte de in, cu efect nutritiv suplimentar asupra pielii.

 

O hrana care sa sustina sanatatea dentara a cainelui dumneavoastra este importanta pentru mentinerea sanatatii dintilor si gingiilor acestuia. Datorita includerii chelatorilor de calciu, crocheta ROYAL CANIN® West Highland White Terrier Adult contribuie la incetinirea formarii si acumularii de tartru, sustinand igiena dentara generala.

 

Mai mult, hrana ROYAL CANIN® West Highland White Terrier Adult este menita sa satisfaca si cel mai capricios apetit, datorita mixului special adaptat de arome exceptionale, care ii confera o palatabilitate crescuta.

 

La ROYAL CANIN® depunem toate eforturile pentru a oferi solutiile nutritionale potrivite cerintelor animalului dumneavoastra de companie. Toate produsele noastre sunt supuse unui proces amplu de control al calitatii pentru a garanta calitatea optima a hranei, precum si pentru a raspunde cerintelor nutritionale specifice si stilului de viata al cainelui dumneavoastra. Aceasta inseamna ca atunci cand cainele dumneavoastra consuma ROYAL CANIN® West Highland White Terrier Adult, beneficiaza de o hrana completa si echilibrata.

 

Specificatii

Specie
Caini
Talie
Mica (S)
Rasa
Westie
Varsta
Adult
Calitate Hrana
Super-Premium
Metoda de preparare
Uscata prin extrudare
Ambalaj
Sac
Gama
ROYAL CANIN Breed Health Nutrition
Producator
Royal Canin

Recenzii

Se încarcă rezumatul…
Se încarcă recenziile…