PisiciHrana PisiciHrana UmedaRoyal Canin Sterilised Adult, hrană umedă pisici sterilizate, (în sos)
Royal Canin

Royal Canin Sterilised Adult, hrană umedă pisici sterilizate, (în sos) Royal Canin Sterilised Adult, bax hrană umedă pisici sterilizate, (în sos), 85g x 12

Cod SKU: RCRAFJ12x12
Se încarcă recenziile...
70,68 lei
69,29 lei / kg

ROYAL CANIN® STERILISED Chunks in Gravy hrana umeda sub forma de bucatele de carne in sos, este o formula special conceputa pentru a raspunde cerintelor nutritionale ale pisicii adulte, sterilizate.
Beneficiile hranirii cu ROYAL CANIN® STERILISED Chunks in Gravy:


• Contribuie la mentinerea greutatii optime
• Sustine sanatatea aparatului urinar
• Profilul nutritional optim este preferat instinctiv de catre pisici

 

Pisicile sterilizate au cerinte nutritionale diferite comparativ cu cele care inca nu au fost castrate sau sterilizate. Acestea vor avea un necesar energetic mai redus ca urmare a schimbarilor produse in organismul lor dupa sterilizare, care adesea duce la scaderea nivelului de activitate.

 


Din acest motiv, formula ROYAL CANIN® Sterilised in Sos a fost conceputa special pentru a raspunde cerintelor nutritionale ale pisicii adulte sterilizate.

 


Avand un continut energetic controlat si un nivel moderat de grasimi, hrana ROYAL CANIN® Sterilised in Sos previne luarea excesiva in greutate, in special atunci cand este oferita in portii zilnice adecvate.

 


Formula nutritionala ROYAL CANIN® Sterilised in Sos este imbogatita cu L-Carnitina, care transforma acizii grasi in energie si are un efect benefic asupra metabolismului pisicii, in timp ce continutul ridicat de proteine ajuta la mentinerea masei musculare optime.

 


O solutie nutritionala benefica pentru pisica dumneavoastra este intotdeauna mai usor de mentinut atunci cand pisica prefera hrana pe care o consuma. Din acest motiv, formula ROYAL CANIN® Sterilised in Sos este conceputa pentru a corespunde profilului nutritional optim care este preferat in mod instinctiv de pisicile adulte, pentru a garanta aportul de nutrienti necesari mentinerii starii generale optime de sanatate. Formula nutritionala ROYAL CANIN® Sterilised in Sos pastreaza de asemenea un echilibru optim al mineralelor pentru a mentine sanatatea aparatului urinar al pisicii.

 


Pentru a raspunde preferintelor individuale ale fiecarei pisici, hrana ROYAL CANIN® Sterilised este disponibila si in forma umeda avand consistenta de pate moale si delicios, cat si sub forma de hrana uscata prin crochete gustoase si crocante.

 


Daca aveti in vedere hranirea mixta, nu trebuie decat sa urmati recomandarile noastre pentru a va asigura ca pisica dumneavoastra primeste cantitatea precisa de hrana umeda si uscata pentru beneficii optime.

 


La ROYAL CANIN® ne-am angajat sa oferim cele mai precise solutii nutritionale adaptate cerintelor animalului dumneavoastra de companie. Toate produsele noastre sunt supuse unui proces amplu de control al calitatii pentru a garanta calitatea optima a hranei, precum si pentru a raspunde cerintelor nutritionale specifice si stilului de viata al pisicii dumneavoastra. Aceasta inseamna ca, atunci cand pisica este hranita cu ROYAL CANIN® Sterilised in Sos, ea beneficiaza de o formula nutritionala completa si echilibrata.

Specificatii

Pachete Promo
Bax
Specie
Pisici
Varsta
Adult (Sterilizat)
Calitate Hrana
Super-Premium
Metoda de preparare
Bucati De CarneIn Sos
Ambalaj
Plic
Gama
ROYAL CANIN Feline Health Nutrition
Producator
Royal Canin

Recenzii

Se încarcă rezumatul…
Se încarcă recenziile…