PisiciHrana PisiciHrana UscataRoyal Canin Sterilised 7+, hrană uscată pisici sterilizate
Royal Canin

Royal Canin Sterilised 7+, hrană uscată pisici sterilizate Royal Canin Sterilised 7+, hrană uscată pisici sterilizate, 1.5kg

Cod SKU: RCR183630
Se încarcă recenziile...
87,99 lei
58,66 lei / kg

ROYAL CANIN® Sterilised 7+ este o formula de hrana uscata conceputa special pentru a raspunde cerintelor nutritionale ale pisicii senioare, cu varsta de peste 7 ani si sterilizate.
Benficiile hranirii cu ROYAL CANIN® Sterilised 7+:


• Pentru a mentine vitalitatea pisicii in fata primelor semne de imbatranire, reteta este imbogatita cu nutrimente specifice
• Ajuta la mentinerea greutatii optime
• Contribuie la mentinerea sanatatii functiei renale

 


Desi o hrana completa si echilibrata este importanta pentru pisici indiferent de varsta, exista anumiti nutrienti care sustin starea optima de sanatate a pisicilor sterilizate la o anumita varsta.

 


Recomandata pisicilor sterilizate incepand cu varsta de 7 ani ROYAL CANIN® Sterilised 7+ este o formula special conceputa pentru a raspunde tuturor cerintelor nutritionale ale pisicii dumneavoastra adulte.

 


In aceasta etapa a vietii, pe masura ce ajunge la o varsta inaintata, pisica dumneavoastra se confrunta cu primele semne ale imbatranirii. Cu o alimentatie corespunzatoare, schimbarile fizice inerente acestei perioade pot fi gestionate cu succes.

 


Pentru a veni in sprijinul pisicii dumneavoastra sterilizate adulte care se confrunta cu primele semne ale imbatranirii, formula ROYAL CANIN® Sterilised 7+ este imbogatita cu nutrienti specifici, care includ polifenoli din ceai verde, vitamina C, EPA si DHA. Acest complex pentru vitalitate are efecte deosebit de benefice pentru pisica dumneavoastra, sustinandu-i functionarea sanatoasa a organismului.

 


Deoarece este important ca pisica dumneavoastra sa-si mentina greutatea ideala la orice varsta, ROYAL CANIN® Sterilised 7+ are un continut moderat de grasimi. Oferita in portii zilnice corespunzatoare, aceasta formula nutritionala contribuie la limitarea cresterii excesive in greutate a pisicii dumneavoastra. Respectati recomandarile de hranire de pe ambalaj pentru a-i asigura cantitatile corespunzatoare pentru o sanatate optima.

 


ROYAL CANIN® Sterilised 7+ contine un nivel adaptat de fosfor, ceea ce sprijina functia renala a pisicii, ajutand-o sa-si mentina sanatatea generala a rinichilor.

 


Mai mult, formula ROYAL CANIN® Sterilised 7+ este special conceputa pentru a contribui la mentinerea sanatatii sistemului urinar al pisicii dumneavoastra adulte.

 


La ROYAL CANIN® ne-am angajat sa oferim cele mai precise solutii nutritionale adaptate cerintelor animalului dumneavoastra de companie. Toate produsele noastre sunt supuse unui proces amplu de control al calitatii pentru a garanta calitatea optima a hranei, precum si pentru a raspunde cerintelor nutritionale specifice si stilului de viata al pisicii dumneavoastra. Aceasta inseamna ca, atunci cand pisica dumneavoastra este hranita cu ROYAL CANIN® Sterilised 7+ ea beneficiaza de o formula nutritionala completa si echilibrata.

Specificatii

Specie
Pisici
Varsta
Adult (Sterilizat)
Calitate Hrana
Super-Premium
Metoda de preparare
Uscata prin extrudare
Ambalaj
Sac
Gama
ROYAL CANIN Feline Health Nutrition
Producator
Royal Canin

Recenzii

Se încarcă rezumatul…
Se încarcă recenziile…