CainiHrana CainiHrana UmedaRoyal Canin Shih Tzu Adult, hrană umedă câini, (pate)
-25% la 12 Bucati
Royal Canin

Royal Canin Shih Tzu Adult, hrană umedă câini, (pate) Royal Canin Shih Tzu Adult, plic hrană umedă câini, (pate), 85g

Cod SKU: RCRCC66K
Se încarcă recenziile...
Pret: 4,99 lei
-20%
Pret promo: 3,99 lei
ROYAL CANIN® SHIH TZU ADULT bucățele de carne în sos este o formulă special concepută pentru a acoperi cerințele nutriționale specifice ale câinilor din rasa Shih Tzu. Beneficii:
  • Menține sănătatea pielii și hrănește firul de păr
  • Suport pentru sănătatea funcției cardiace
  • Satisface apetitul câinilor capricioși

RASE DIFERITE

FORMULE NUTRIȚIONALE DIFERITE

ROYAL CANIN® crede că fiecare câine este unic. Gama de produse ADULT + dedicate senioratului are rolul de a susține organismul câinelui în fața primelor semne ale îmbătrânirii. Câinii din rasa Yorkshire Terrier sunt rezistenți de fel, însă se pot confrunta cu anumite sensibilități, ce necesită o atenție și îngrijire zilnică. Formula nutrițională Yorkshire Terrier Adult 8+ se adresează exclusiv cerințelor nutriționale specifice câinilor seniori ce aparțin acestei rase.BENEFICIILE HRANEI ROYAL CANIN
TEXTURĂ SPECIALĂ
CUM SĂ COMBINĂM HRANA UMEDĂ ȘI CEA USCATĂ PE PARCURSUL UNEI ZILE?
DESCOPERĂ PRODUSUL DEDICAT ETAPEI DE VIAȚĂCĂȚEL

PÂNĂ LA 12 LUNI

ADULT

CU VÂRSTA > 12 LUNIAFLĂ MAI MULTE


Câinele dumneavoastră adult din rasa Shih Tzu poate beneficia în urma hrănirii cu o formulă nutrițonală dedicată rasei sale, deoarece aceasta este creată special pentru a susține nevoile nutriționale unice ale câinilor din rasa Shih Tzu. ROYAL CANIN® Shih Tzu Adult Loaf este o hrană umedă completă din punct de vedere nutrițional, creată pentru a susține sănătatea și bunăstarea câinilor Shih Tzu adulți. ROYAL CANIN® Shih Tzu Adult Loaf este îmbogățită cu acizi grași Omega-3 (precum EPA și DHA), din surse de calitate. Acești nutrienți benefici ajută la îngrijirea robei câinilor din rasa Shih Tzu, iar amestecul de nutrienți special aleși - inclusiv vitamine și aminoacizi - ajută la susținerea funcției de ”barieră” naturală a pielii câinelui dumneavoastră.


Grație unui conținut de vitamine și minerale adaptat, ca și nivelurilor adaptate de Taurină, EPA și DHA, ROYAL CANIN® Shih Tzu Adult Loaf susține, de asemenea, sănătatea funcției cardiace. ROYAL CANIN® Shih Tzu Adult Loaf are o textură fină de pateu și o aromă bogată și apetisantă, pentru a satisface preferințele câinelui dumneavoastră în ceea ce privește gustul – perfectă pentru a face mesele mai ușoare și mai plăcute pentru câinii din rasa Shih Tzu cu apetit pretențios.


Pentru a fi atractivă pentru gustul fiecărui câine, hrana ROYAL CANIN® Shih Tzu Adult este disponibilă, de asemenea, în formă uscată, cu o crochetă crocantă, creată special pentru a fi potrivită dimensiunii și formei maxilarului câinilor din rasa Shih Tzu. În cazul în care câinelui dumneavoastră îi place atât hrana umedă, cât și cea uscată, asigurați-vă că verificați recomandările privind hrănirea mixtă, prezente pe ambalaj, pentru a vă asigura ca oferiți o cantitate potrivită din ambele sortimente.


Fiecare rețetă din gama ROYAL CANIN® Breed Health Nutrition oferă o hrănire completă și echilibrată, pentru a susține specificitățile fiecărei rase. Fiecare rețetă dedicată câinilor de rasă conține crochete cu dimensiune, formă și textură speciale, potrivindu-se fiecărei rase în parte.

Specificatii

Pachete Promo
Bax
Specie
Caini
Talie
Toy (XS)
Rasa
Shih Tzu
Varsta
Adult
Calitate Hrana
Super-Premium
Metoda de preparare
Pate
Ambalaj
Plic
Gama
ROYAL CANIN Breed Health Nutrition
Producator
Royal Canin

Recenzii

Se încarcă rezumatul…
Se încarcă recenziile…