PisiciHrana PisiciHrana UscataRoyal Canin Sensible Adult, hrană uscată pisici, digestie optimă
Royal Canin Hranire Mixta
Royal Canin

Royal Canin Sensible Adult, hrană uscată pisici, digestie optimă Royal Canin Sensible Adult, hrană uscată pisici, digestie optimă, 2kg

Cod SKU: RCR127310
Se încarcă recenziile...
103,79 lei
51,90 lei / kg

ROYAL CANIN® Sensible Adult este o formula de hrana uscata conceputa special pentru a raspunde cerintelor nutritionale ale pisicii adulte cu varsta de peste 12 luni, ce prezinta sensibilitate digestiva.
Benficiile hranirii cu ROYAL CANIN® Sensible Adult:


• Favorizeaza procesul optim de digestie si mentine echilibrul florei intestinale
• Stimuleaza apetitul pisicilor ce sufera de sensibilitate digestiva
• Aport energetic ridicat

 


Unele pisici pot avea un tub digestiv sensibil la anumite tipuri de hrana, daca si pisica dumneavoastra se numara printre ele, atunci ar putea fi necesara o schimbare a hranei pentru a-i proteja stomacul. Exista mai multi nutrienti ce ar putea avea un efect calmant la nivelul tubului digestiv al pisicii.

 


Recomandata pisicilor adulte cu varsta de 1-7 ani, formula ROYAL CANIN® Sensible 33 este special conceputa pentru a sprijini intoleranta digestiva la anumite alimente a unor pisici.

 


ROYAL CANIN® Sensible 33 contine un mix exclusiv de nutrienti care consolideaza si sustin digestia optima, precum si sanatatea florei intestinale.

 


Compozitia include nutrienti de calitate superioara, precum proteinele L.I.P, recunoscute pentru digestibilitatea lor ridicata, pentru a ajuta la reducerea oricaror reziduuri alimentare nedigerate din colonul pisicii dumneavoastra. Dupa ce functionarea tubului digestiv al pisicii dumneavoastra incepe sa se amelioreze, puteti continua sa ii oferiti hrana ROYAL CANIN® Sensible 33, deoarece aceasta a fost creata special nu doar pentru a sustine digestia pisicii, ci si pentru a o mentine ulterior.

 


ROYAL CANIN® Sensible 33 are o palatabilitate ridicata si contine trei forme diferite de crochete, precum si arome selectate cu grija pentru a contribui la cresterea aportului de hrana si a facilita digestia.

 


Volumul mai redus al portiilor va face ca aparatul digestiv al pisicii dumneavoastra sa nu mai fie atat de solicitat, ceea ce poate ameliora disconfortul cauzat de digestia sensibila.

 


Aportul energetic concentrat din hrana ROYAL CANIN® Sensible 33 este benefic pisicilor care au nevoie de o densitate calorica mai ridicata.

 


Mai mult, formula nutritionala ROYAL CANIN® Sensible 33 a fost conceputa pentru a contribui la mentinerea sanatatii aparatului urinar al pisicilor adulte precum pisica dumneavoastra.

 


La ROYAL CANIN® ne-am angajat sa oferim cele mai precise solutii nutritionale adaptate cerintelor animalului dumneavoastra de companie. Toate produsele noastre sunt supuse unui proces amplu de control al calitatii pentru a garanta calitatea optima a hranei, precum si pentru a raspunde cerintelor nutritionale specifice si stilului de viata al pisicii dumneavoastra. Aceasta inseamna ca, atunci cand pisica dumneavoastra este hranita cu ROYAL CANIN® Sensible 33, beneficiaza de o formula nutritionala completa si echilibrata.

 

Specificatii

Pachete Promo
Overfill
Specie
Pisici
Varsta
Adult
Calitate Hrana
Super-Premium
Metoda de preparare
Uscata prin extrudare
Indicatii Speciale
Sistem Digestiv & Probiotice
Ambalaj
Sac
Gama
ROYAL CANIN Feline Health Nutrition
Producator
Royal Canin

Recenzii

Se încarcă rezumatul…
Se încarcă recenziile…