CainiHrana CainiHrana UscataRoyal Canin Rottweiler Adult, hrană uscată câini
Royal Canin

Royal Canin Rottweiler Adult, hrană uscată câini Royal Canin Rottweiler Adult, hrană uscată câini, 12kg

Cod SKU: RCR128400
Se încarcă recenziile...
292,99 lei
24,42 lei / kg

ROYAL CANIN® Rottweiler Adult este o formula de hrana uscata conceputa special pentru a raspunde cerintelor nutritionale ale cainelui din rasa Rottweiler cu varsta mai mare de 18 luni.

Benficiile hranirii cu ROYAL CANIN® Rottweiler Adult:

  • Aceasta formula contine nutrimente specifice care mentin o buna functionare a inimii
  • Contribuie la mentinerea masei musculare
  • Ajuta la intretinerea sanatatii sistemului osteo- articular si la mentinerea greutatii optime

 

Cainii din rasa Rottweiler au un temperament bland si obedient, cu apetit remarcabil pentru activitati fizice. Corpul puternic si musculatura impunatoare sunt doua din cele mai bine cunoscute particularitati ale acestei rase. Deoarece fiecare rasa este unica, este important ca hrana cainelui dumneavoastra Rottweiler sa contina nutrienti meniti sa ii sustina starea optima de sanatate.

 


Recomandata cainilor din rasa Rottweiler cu varsta de peste 18 luni, hrana ROYAL CANIN® Rottweiler Adult a fost special conceputa pentru a indeplini toate cerintele nutritionale ale cainelui dumneavoastra adult.

 


Este important ca efectele imbatranirii sa fie luate in considerare inca de la inceputul etapei adulte, in special in cazul cainilor de talie mare, asa cum este cainele dumneavoastra. Este imperios necesar sa acordati o deosebita grija sanatatii cardiace a cainelui dumneavoastra Rottweiler.

 


De aceea, hrana ROYAL CANIN® Rottweiler Adult include de asemenea nutrienti specifici, cum ar fi taurina, EPA si DHA, care sustin sanatatea functiei cardiace.

 


Avand prin natura sa o conformatie atletica si un corp puternic si musculos, cainele Rottweiler are nevoie de un aport proteic adaptat. Cu toate acestea, in absenta activitatii fizice, cainii din rasa Rottweiler pot ajunge usor sa isi depaseasca greutatea optima. Asadar, miscarea si nutritia sunt in egala masura vitale pentru sanatatea generala a cainelui dumneavoastra Rottweiler.

 


Formula ROYAL CANIN® Rottweiler Adult contribuie la mentinerea masei musculare si a greutatii corporale optime, datorita unui continut proteic adaptat si a includerii L-Carnitinei. Aceasta hrana, calculata corespunzator pentru a regla aportul nutritional adecvat, trebuie consumata in asociere cu o rutina de activitate fizica eficienta.

 


Indiferent daca este vorba de activitati utilitare sau doar de o plimbare cu sproprietarul, cainele Rottweiler este mereu activ si entuziast, ceea ce inseamna ca are nevoie de nutrienti meniti sa-i sustina sanatatea oaselor si articulatiilor.

 


Din acest motiv, formula ROYAL CANIN® Rottweiler Adult a fost imbogatita cu EPA si DHA – acesti acizi grasi omega-3 mentin sanatoase articulatiile si osatura cainelui dumneavoastra.

 


Crocheta exclusiva din ROYAL CANIN® Rottweiler Adult este conceputa special pentru a facilita cainelui prehensiunea hranei, stimulandu-l totodata sa mestece hrana pe indelete, ceea ce sporeste senzatia de satietate si mentine greutatea optima.

 


La ROYAL CANIN® depunem toate eforturile pentru a oferi solutiile nutritionale potrivite cerintelor animalului dumneavoastra de companie. Toate produsele noastre sunt supuse unui proces amplu de control al calitatii pentru a garanta calitatea optima a hranei, precum si pentru a raspunde cerintelor nutritionale specifice si stilului de viata al cainelui dumneavoastra. Aceasta inseamna ca atunci cand cainele dumneavoastra consuma ROYAL CANIN® Rottweiler Adult, beneficiaza de o hrana completa si echilibrata.

 

Specificatii

Specie
Caini
Talie
Giant (XL)
Rasa
Rottweiler
Varsta
Adult
Calitate Hrana
Super-Premium
Metoda de preparare
Uscata prin extrudare
Ambalaj
Sac
Gama
ROYAL CANIN Breed Health Nutrition
Producator
Royal Canin

Recenzii

Se încarcă rezumatul…
Se încarcă recenziile…