Royal Canin Veterinary Diet

Royal Canin Renal Dog Royal Canin Renal Dog 7 kg

Cod SKU: RCR292270
Se încarcă recenziile...
232,99 lei
33,28 lei / kg
Royal Canin Renal Dog este o dieta veterinara indicata in insuficienta renala a cainilor cu varsta mai mare de 1 an.


Royal Canin Renal Dog este o hrana dietetica completa menita:
* sa sustina functia renala in cazul insuficientelor renale cronice sau temporare avand un nivel scazut de fosfor si un nivel restrictionat de proteina de inalta calitate
* sa reduca formarea calculilor de oxalat cu un nivel scazut de calciu si vitamina D si proprietati de alcalinizareDurata tratamentului cu Royal Canin Renal Dog:
Asigura management nutritional in caz de insuficienta renala inclusiv in cazuri incipiente. Dieta Renal Canin ar trebui administrata pe toata durata vietii animalului. Sunt recomandate controale medicale periodice


Avantajele hranirii cu Royal Canin Renal Dog:
* In cazul insuficientei renale cronice (IRC) fosforul nu mai este eliminat in mod corect de catre rinichi. Limitarea aportului de fosfor este o masura esentiala pentru a ncetini evolutia insuficientei renale.
* Flavonolii (subclasa de polifenoli de ceai verde) ajuta in lupta contra stresului oxidativ si amelioreaza penetrarea tesuturilor actionand asupra vaselor.
* O crestere a aportului de acizi grasi Omega 3 cu catene lungi (EPA DHA) pot impiedica scaderea ratei de filtrare glomerulara.
* Cresterea uremiei poate determina formarea ulcerului gastric. Combinatia intre FOS si zeoliti din Royal Canin Renal Dog minimizeaza acest risc.Important: Acest produs intra in categoria dietelor. Consultati medicul veterinar pentru stabilirea diagnosticului prescrierea dietei si intocmirea ratiei zilnice in functie de nevoile specifice ale catelului dumneavoastra.

Specificatii

Specie
Caini
Ambalaj
Sac
Producator
Royal Canin

Recenzii

Se încarcă rezumatul…
Se încarcă recenziile…