CainiHrana CainiHrana UscataRoyal Canin Pug Adult, hrană uscată câini, 1.5kg
Royal Canin

Royal Canin Pug Adult, hrană uscată câini, 1.5kg Royal Canin Pug Adult, hrană uscată câini, 1.5kg

Cod SKU: RCR136250
Se încarcă recenziile...
Pret: 63,99 lei
-5%
Pret promo: 60,79 lei
40,53 lei / kg

ROYAL CANIN® Pug Adult este o formula de hrana uscata conceputa special pentru a raspunde cerintelor nutritionale ale cainelui din rasa Pug (Mops) cu varsta mai mare de 10 luni.

Benficiile hranirii cu ROYAL CANIN® Pug Adult:

  • Sustine rolul de „bariera” si sanatatea pielii
  • Mentine tonusul muscular
  • Ajuta la mentinerea greutatii optime

Deoarece fiecare rasa are cerintele sale unice, este important ca hrana cainelui dumneavoastra din rasa Pug sa contina nutrienti care sa-i indeplineasca cerintele specifice pentru a mentine starea optima de sanatate.

 

Parul scurt al cainilor Pug scoate foarte bine in evidenta pliurile pielii acestora, mai ales in zona fetei. Deoarece pielea cainilor din rasa Pug are multe pliuri, aici temperatura pielii poate creste favorizand un grad crescut si nedorit de umiditate la acest nivel, prin urmare este important ca hrana cainelui dumneavoastra sa ii ofere suport pentru mentinerea sanatatii pielii.

 


Formula exclusiva a hranei ROYAL CANIN® Pug Adult sustine rolul de „bariera” al pielii, precum si starea generala de sanatate a pielii, datorita includerii acizilor grasi Omega-3 cunoscuti ca EPA si DHA.

 


Fara indoiala, cainele Pug umple la maxim spatiul mic pe care il ocupa! Aceasta rasa are o conformatie compacta si o silueta robusta, patrata. Pentru a mentine masa si conturul definit al musculaturii cainelui dumneavoastra Pug, acesta are nevoie de activitate fizica usoara in doze mici.

 


Totodata, o hrana care contine anumiti nutrienti ar putea fi benefica pentru aspectul fizic al cainelui dumneavoastra Pug. Din acest motiv, hrana ROYAL CANIN® Pug Adult asigura un continut echilibrat de nutrienti care contribuie nu doar la sustinerea tonusului muscular, ci si la mentinerea greutatii ideale a cainelui dumneavoastra Pug.

 


Mai mult, crocheta ROYAL CANIN® Pug Adult este adaptata in mod specific pentru a corespunde caracteristicilor rasei Pug.

 


Cainii din rasa Pug au cateva trasaturi specifice, de exemplu capul mare si corpul cu musculatura compacta. Conformatia maxilarelor si buzele foarte groase ale acestor caini pot face dificila prehensiunea hranei; cainii Pug au de asemenea tendinta de a inghiti hrana fara sa o mestece.

 


Forma si dimensiunile crochetei ROYAL CANIN® Pug Adult sunt concepute special pentru a fi mai usor de apucat de catre cainele dumneavoastra Pug. Totodata, particularitatile acesteia stimuleaza cainele sa mestece hrana inainte de a o inghiti.

 


La ROYAL CANIN® depunem toate eforturile pentru a oferi solutiile nutritionale potrivite cerintelor animalului dumneavoastra de companie. Toate produsele noastre sunt supuse unui proces amplu de control al calitatii pentru a garanta calitatea optima a hranei, precum si pentru a raspunde cerintelor nutritionale specifice si stilului de viata al cainelui dumneavoastra. Aceasta inseamna ca atunci cand cainele dumneavoastra consuma ROYAL CANIN® Pug Adult, beneficiaza de o hrana completa si echilibrata.

Specificatii

Specie
Caini
Talie
Mica (S)
Rasa
Pug
Varsta
Adult
Calitate Hrana
Super-Premium
Metoda de preparare
Uscata prin extrudare
Ambalaj
Sac
Gama
ROYAL CANIN Breed Health Nutrition
Producator
Royal Canin

Recenzii

Se încarcă rezumatul…
Se încarcă recenziile…