CainiHrana CainiHrana Uscata CainiROYAL CANIN Pomeranian Adult, hrană uscată câini, 1.5kg
Royal Canin

ROYAL CANIN Pomeranian Adult, hrană uscată câini, 1.5kg ROYAL CANIN Pomeranian Adult, hrană uscată câini, 1.5kg

Cod SKU: RCR285860
Se încarcă recenziile...
66,99 lei


SENSIBILITĂȚILE SPECIFICE RASEI POMERANIAN
BENEFICIILE FORMULEI ROYAL CANIN
CROCHETĂ CU FORMĂ ADAPTATĂ
CUM MIXĂM HRANA UMEDĂ ȘI CEA USCATĂ PE PARCURSUL UNEI ZILE?
CUM SĂ PREGĂTIȚI MASA SĂNĂTOASĂ PENTRU CÂINELE DUMNEAVOASTRĂ?
AFLĂ MAI MULTE


Câinele dumneavoastră din rasa Pomeranian se poate confruntă cu sensibilități specifice, ce pot fi adresate cu ajutorul unei soluții nutriționale completă și echilibrată, adaptată rasei sale.


ROYAL CANIN® Pomeranian Adult este o formulă nutritională adaptată exclusiv câinilor adulți din rasa Pomeranian, precum este și câinele dumneavoastră.


Suportul oferit oaselor și articulațiilor câinelui dumneavoastră de talie mică este important în menținerea sănătății și bunăstării sale. Produsul ROYAL CANIN® Pomeranian Adult este formulat cu ajutorul nutrienților avansați și un conținut adaptat de minerale ce susțin sănătatea articulară și a ligamentelor, menținând în același timp hidratarea optimă a cartilajului articular.


ROYAL CANIN® Pomeranian Adult ajută de asemenea la consolidarea funcției naturale de barieră a pielii câinelui dumneavoastră, hrănindu-i în același timp roba bogată. Rețeta este îmbogățită cu un conținut adaptat de acizi grași , precum EPA, DHA, și ulei de borago.


Această rețeta folosește proteine de înaltă calitate, cu grad ridicat de digestibilitate, pentru a contribui la o digestie eficientă. Mixul echilibrat de fibre ajută la facilitarea tranzitului intestinal și la menținerea aspectului și volumului optim al scaunului. Prebioticele și psylliumul sunt de asemenea incluse pentru a susține sănătatea digestivă.


ROYAL CANIN® Pomeranian Adult include crochete adaptate, cu forma, dimensiunea, textura și densitatea potrivite maxilarului câinilor din rasa Pomeranian. Crocheta contribuie de asemenea la sănătatea dentară a câinelui, prin efectul de periaj pe care îl are la nivelul dentiției.


În cazul în care câinelui dumneavoastră îi place mixul de hrană umedă și uscată, asigurați-vă că verificați recomandările privind hrănirea mixtă, prezente pe ambalaj, pentru a-i oferi cantitatea optimă din fiecare sortiment.


Credem că fiecare câine este unic, de aceea fiecare formulă nutritională din gama ROYAL CANIN® Breed Health Nutrition oferă nutriția completă și echilibrată, ce răspunde caracteristicilor specifice ale rasei. Fiecare rețetă dedicată exclusiv unei rasei este concentrată în crochete cu forma, dimensiune și textura ce se potrivesc trăsăturilor câinilor care aparțin acestei rase.


Specificatii

Specie
Caini
Talie
Toy (XS)
Rasa
Pomeranian
Varsta
Adult
Metoda de preparare
Uscata prin extrudare
Ambalaj
Sac
Producator
Royal Canin

Recenzii

Se încarcă rezumatul…
Se încarcă recenziile…