PisiciHrana PisiciHrana UscataRoyal Canin Persian Adult, hrană uscată pisici
Pret WOW
Royal Canin

Royal Canin Persian Adult, hrană uscată pisici Royal Canin Persian Adult, hrană uscată pisici, 2kg

Cod SKU: RCR139760
Se încarcă recenziile...
Pret: 123,69 lei
-25%
Pret promo: 92,77 lei
46,39 lei / kg
ROYAL CANIN® Persian Adult este o formula de hrana uscata conceputa special pentru a raspunde cerintelor nutritionale ale pisicii din rasa Persian. Beneficii:
  • Sustine rolul de «bariera» al pielii si intretine frumusetea robei si sanatatea pielii
  • Stimuleaza in mod natural tranzitul intestinal si eliminarea firelor de par ingerate, limitand in acelasi timp formarea bezoarelor
  • Ajuta la mentinerea sanatatii aparatului digestiv si a echilibrului florei intestinale


CARACTERISTICILE SPECIFICE UNEI PISICI PERSANE
O FORMULĂ NUTRIȚIONALĂ UNICĂ, DEDICATĂ CERINȚELOR SALE SPECIFICE
CROCHETĂ ADAPTATĂ
OFERĂ-I UN MIX DE HRANĂ USCATĂ & UMEDĂ PENTRU O EXPERIENȚĂ DE HRĂNIRE OPTIMĂ
CUM SĂ ÎI PREGĂTEȘTI PISICII TALE O MASĂ SĂNĂTOASĂ?
AFLĂ MAI MULTE


Strămoșii pisicii Persane se bucurau de o deosebita apreciere pe întreg teritoriul Europei antice, chiar și la curțile regale. În ziua de azi, pisica Persana este recunoscută ca o pisică nobilă, blândă, cu un temperament calm și o blană unică și bogată.


Pisica Persana are o blană lungă și bogată, cu un sub-păr dens - de fapt, are blana cea mai lungă și mai deasă dintre toate rasele de pisici. Aceasta înseamnă că, în mod tipic, are nevoie să consume nutrienți care susțin sănătatea pielii și a blănii.


Formula ROYAL CANIN® Persian Adult conține un complex exclusiv de nutrienți care susțin rolul defensiv de barieră al pielii pentru a menține sănătatea și integritatea pielii și a blănii.


Dată fiind blana lor lungă, pisicile Persane sunt predispuse formării ghemotoacelor de păr, ceea ce le poate cauza disconfort atunci când acestea sunt înghițite. Datorită hranei ROYAL CANIN® Persian Adult, firele de par ingerate sunt eliminate, formarea ghemotoacelor de păr este ținută sub control, iar tranzitul intestinal este stimulat în mod natural printr-un mix specific de fibre (incluzând psyllium, bogat în mucilagiu).


Performanța digestivă este de asemenea menținută cu ajutorul proteinelor cu digestibilitate ridicată (L.I.P - low indigestible proteins), al prebioticelor și al acizilor grași omega 3 și 6.


Mai mult, crocheta adaptată a formulei ROYAL CANIN® Persian Adult are forma migdalată, cu o suprafață optimă de contact, fiind ușor de apucat șii de mestecat de către pisicile Persane.


Pisica Persana este o pisică de talie medie, dar poate părea mai mare din cauza blănii bogate și a sub-părului dens care o acoperă.


Pentru rezultate optime și un aspect sănătos al blănii, atunci când îii oferiți pisicii ROYAL CANIN® Persian Adult vă recomandăm să periați și să descâlciți blana pisicii în fiecare zi.


Pentru a răspunde preferințelor fiecărei pisici, hrana ROYAL CANIN® Persian Adult este de asemenea disponibilă ca hrană umedă sub formă de pateu moale și delicios. Dacă aveți în vedere hranirea mixta, nu trebuie decat sa urmati recomandarile noastre de hranire pentru a vă asigura că pisica dumneavoastră primește cantitatea precisă a ambelor forme de hrană umedă și uscată pentru beneficii optime.


La ROYAL CANIN® ne-am angajat să oferim cele mai precise soluții nutriționale adaptate cerințelor animalului dumneavoastră de companie. Toate produsele noastre sunt supuse unui proces amplu de control al calității pentru a garanta calitatea optimă a hranei, precum și pentru a răspunde cerințelor nutriționale specifice șii stilului de viață al pisicii dumneavoastră. Aceasta înseamnă că, atunci când pisica dumneavoastră este hrănită cu ROYAL CANIN® Persian Adult, ea beneficiază de o formula nutrițională completă și echilibrată.


Specificatii

Specie
Pisici
Rasa
Persian
Varsta
Adult
Calitate Hrana
Super-Premium
Metoda de preparare
Uscata prin extrudare
Ambalaj
Sac
Gama
ROYAL CANIN Feline Breed Nutrition
Producator
Royal Canin

Recenzii

Se încarcă rezumatul…
Se încarcă recenziile…