PisiciHrana PisiciHrana UscataRoyal Canin Mother & BabyCat, hrană uscată pisici, mama și puiul
Royal Canin

Royal Canin Mother & BabyCat, hrană uscată pisici, mama și puiul ROYAL CANIN Mother & BabyCat, hrană uscată pisici, mama și puiul, 2kg

Cod SKU: RCR249540
Se încarcă recenziile...
129,99 lei
65,00 lei / kg

ROYAL CANIN® Mother & Babycat este o soluție nutrițională special adaptată cerințelor energetice ridicate ale femelei aflate la finalul perioadei de gestație și pe durata lactației. Rețeta este de asemenea concepută pentru a susține dezvoltarea sănătoasă a pisoilor alăptați, cu vârsta de până la 4 luni.

 

Pisoii nou născuți primesc de la mamă anticorpi cu rol de protecție, prin intermediul colostrului, însă această protecție se diminuează cu timpul. ROYAL CANIN® Mother & Babycat susține dezvoltarea sistemului imunitar sănătos al pisoiului cu ajutorul complexului cu acțiune dovedită științific, care include vitaminele E și C.

Această rețetă este de asemenea îmbogățită cu acizi grași omega-3 (DHA) pentru a sprijini dezvoltarea cerebrală și sănătatea vederii.

Datorită asocierii de prebiotice benefice (MOS) și proteine cu grad ridicat de digestibilitate ROYAL CANIN® Mother & Babycat contribuie la menținerea echilibrului sănătos al microbiomului intestinal (flora intestinală), favorizând o bună digestie.

Crochetele ROYAL CANIN® Mother & Babycat sunt ușor de hidratat cu ajutorul apei, aducându-le la consistența unei paste apetisante, ideală pentru procesul de înțărcare și hidratarea corespunzătoare a pisoilor.

 

Beneficii:

  • Acoperă cerințele energetice ridicate ale femelei și ritmul timpuriu de creștere al pisoilor

  • Un complex cu acțiune dovedită științific care susține dezvoltarea sistemului imunitar sănătos

  • Acizi grași omega-3 (DHA) pentru a sprijini dezvoltarea cerebrală

  • Prebiotice și proteine cu grad ridicat de digestibilitate pentru a menține echilibrul sănătos al florei intestinale

 

După doar 16 săptămâni, pisoiul va avea nevoie de o hrană special formulată pentru a răspunde cerințelor nutriționale specifice următoarei etape de creștere. În această perioadă puteți face tranziția către produsele ROYAL CANIN® Kitten dedicate pisoilor. Acestea sunt disponibile atât sub formă de hrană uscată cât și umedă, ca pate sau bucățele în sos sau aspic.

Specificatii

Specie
Pisici
Varsta
JuniorAdult (Gestatie & Lactatie)
Calitate Hrana
Super-Premium
Metoda de preparare
Uscata prin extrudare
Ambalaj
Sac
Gama
ROYAL CANIN Feline Health Nutrition
Producator
Royal Canin
banner
banner


BENEFICII PENTRU SANATATE


banner


CROCHETA USOR HIDRATABILA


banner


ASOCIAZA HRANA USCATA SI UMEDA PENTRU O EXPERIENTA DE HRANIRE OPTIMA


banner
banner

Recenzii

Se încarcă rezumatul…
Se încarcă recenziile…