PisiciHrana PisiciHrana UmedaROYAL CANIN Mother & BabyCat, conservă hrană umedă pisici, mama și puiul, (pate fin)
Royal Canin

ROYAL CANIN Mother & BabyCat, conservă hrană umedă pisici, mama și puiul, (pate fin) ROYAL CANIN Mother & BabyCat, conservă hrană umedă pisici, mama și puiul, (pate fin), 195g

Cod SKU: RCRAA35R
Se încarcă recenziile...
14,99 lei
76,87 lei / kg

Formula ROYAL CANIN® Mother & Babycat Ultra Soft Mousse este o soluție nutrițională special adaptată cerințelor energetice ridicate ale femelei aflate la finalul perioadei de gestație și pe durata lactației. Rețeta este de asemenea concepută pentru a avea o textură fină, deosebit de apetisantă, ideală pentru pisoii alăptați, cu vârsta de până la 4 luni.

 

Rețeta ROYAL CANIN® Mother & Babycat Ultra Soft Mousse susține dezvoltarea sistemului imunitar sănătos al pisoiului cu ajutorul complexului cu acțiune dovedită științific, ce include vitaminele E și C.

Această rețetă este de asemenea îmbogățită cu acizi grași omega-3 (DHA) pentru a sprijini dezvoltarea cerebrală și sănătatea vederii.

Datorită asocierii de prebiotice benefice (MOS) și proteine cu grad ridicat de digestibilitate, ROYAL CANIN® Mother & Babycat Ultra Soft Mousse contribuie la menținera echilibrului sănătos al microbiomului intestinal (flora intestinală), favorizând o bună digestie.

Formula ROYAL CANIN® Mother & Babycat Ultra Soft Mousse este ușor de consumat de către pisoii aflați în perioada de înțărcare și îi asigură de asemenea femelei hidratarea necesară pentru a produce laptele matern.

 

Beneficii:

  • O textură unică, apetisantă, ușor de consumat de către pisoi

  • Un complex cu acțiune dovedită științific care ajută la dezvoltarea sistemului imunitar sănătos

  • Acizi grași omega-3 (DHA) pentru a susține dezvoltarea cerebrală

  • Prebiotice și proteine cu grad ridicat de digestibilitate care sprijină echilibrul sănătos al florei intestinale

 

După doar 16 săptămâni, pisoiul va avea nevoie de o hrană special formulată pentru a răspunde cerințelor nutriționale specifice următoarei etape de creștere. În această perioadă puteți face tranziția către produsele ROYAL CANIN® dedicate pisoilor. Acestea sunt disponibile atât sub formă de hrană uscată cât și umedă, ca pate sau bucățele în sos sau aspic.

Specificatii

Specie
Pisici
Varsta
JuniorAdult (Gestatie & Lactatie)
Calitate Hrana
Super-Premium
Metoda de preparare
Pate
Ambalaj
Conserva
Gama
ROYAL CANIN Feline Health Nutrition
Producator
Royal Canin
banner
banner


BENEFICII PENTRU SANATATE


banner


TEXTURA FOARTE APETISANTA


banner


ASOCIAZA HRANA USCATA SI UMEDA PENTRU O EXPERIENTA DE HRANIRE OPTIMA


banner
banner

Recenzii

Se încarcă rezumatul…
Se încarcă recenziile…