CainiHrana CainiHrana UscataRoyal Canin Mini Starter Mother & BabyDog, mama și puiul, hrană uscată câini
Promo Royal Canin Junior + Cadou
Royal Canin

Royal Canin Mini Starter Mother & BabyDog, mama și puiul, hrană uscată câini ROYAL CANIN Mini Starter Mother & BabyDog, mama și puiul, hrană uscată câini, 4kg

Cod SKU: RCR314310
Se încarcă recenziile...
139,99 lei
35,00 lei / kg

Formula ROYAL CANIN® Mini Starter Mother & Babydog este special concepută pentru a îndeplini cerințele nutriționale ale femelelor și ale puilor lor. Această rețetă este dedicată câinilor adulți de talie mică, cu greutatea de până la 10 kg, și puilor aflați în etapa de înțărcare, până la vârsta de 2 luni.

 

Această hrană adaptată este special creată pentru a îndeplini cerințele energetice ridicate ale femelei dumneavoastră de talie mică și pentru a susține de asemenea dezvoltarea sănătoasă a cățeilor alăptați.

Conține de asemenea un complex cu acțiune dovedită științific, inclusiv vitamina C și E, care susține dezvoltarea sistemului imunitar sănătos al cățelului.

Rețeta include de asemenea prebiotice benefice și proteine cu grad ridicat de digestibilitate, pentru a contribui la susținerea echilibrului sănătos al microbiomului intestinal (flora intestinală), favorizând o bună digestie. 

ROYAL CANIN® Mini Starter Mother & Babydog este de asemenea îmbogățită cu acizi grași omega-3, care contribuie la dezvoltarea cerebrală sănătoasă a cățeilor.

Crochetele ROYAL CANIN® Mini Starter Mother & Babydog sunt ușor de hidratat cu ajutorul apei, aducându-le la consistența unei paste apetisante, ideală pentru procesul de înțărcare a cățeilor.

 

Beneficii:

  • Satisface cerințele energetice ridicate ale femelei și cățeilor alăptați de talie mică

  • Complexul cu acțiune dovedită științific, care include vitaminele C și E, susține dezvoltarea unui sistem imunitar sănătos

  • Prebiotice și proteine cu grad ridicat de digestibilitate ce sprijină echilibrul sănătos al florei intestinale

  • Acizi grași omega-3 (DHA) care contribuie la dezvoltarea cerebrală și procesul de învățare

 

După doar 8 săptămâni, cățeii dumneavoastră vor avea nevoie de o hrană special formulată pentru a răspunde cerințelor nutriționale specifice următoarei etape de creștere. În această perioadă puteți face tranziția către hrana ROYAL CANIN® Mini Puppy, disponibilă atât sub formă de hrană uscată, cât și umedă, ca bucățele în sos.

Specificatii

Specie
Caini
Talie
Mica (S)
Varsta
JuniorAdult (Gestatie & Lactatie)
Calitate Hrana
Super-Premium
Metoda de preparare
Uscata prin extrudare
Ambalaj
Sac
Gama
ROYAL CANIN Size Health Nutrition
Producator
Royal Canin
banner
banner


BENEFICII PENTRU SANATATE


banner


CROCHETA USOR HIDRATABILA


banner


ASOCIAZA HRANA USCATA SI UMEDA PENTRU O EXPERIENTA DE HRANIRE OPTIMA


banner
banner

Recenzii

Se încarcă rezumatul…
Se încarcă recenziile…