CainiHrana CainiHrana UscataROYAL CANIN Mini Puppy, hrană uscată câini junior
Royal Canin

ROYAL CANIN Mini Puppy, hrană uscată câini junior ROYAL CANIN Mini Puppy, hrană uscată câini junior, 8kg

Cod SKU: RCR253050
Se încarcă recenziile...
Pret: 229,99 lei
-25%
Pret promo: 172,49 lei
21,56 lei / kg

Formula ROYAL CANIN® Mini Puppy este special concepută pentru a îndeplini cerințele nutriționale ale cățeilor de talie mică. Această rețetă este dedicată cățeilor cu vâsta cuprinsă între 2 și 10 luni, care vor avea la stadiul de adult o greutate cuprinsă între 4 și 10 de kg. Această rețetă adaptată este îmbogățită cu acizi grași omega-3 (precum DHA), a căror acțiune dovedită științific sprijină dezvoltarea cerebrală sănătoasă a cățeilor. Aportul optim de energie este menit să îndeplinească cerințele energetice ridicate ale cățeilor de talie mică, care au un ritm de creștere intens.

Formula specială conține de asemenea nutrienți cu acțiune dovedită, precum vitaminele C și E, care sprijină mecanismele naturale de apărare ale cățelului, pe măsură ce se consolidează propriul lor sistem imunitar. Aportul de prebiotice benefice (precum FOS, MOS și pulpă de sfeclă) și proteine cu grad ridicat de digestibilitate contribuie la susținerea echilibrului sănătos al microbiomului intestinal (flora intestinală), favorizând o bună digestie. Crocheta ROYAL CANIN® Mini Puppy a fost special concepută pentru a se potrivi dimensiunii maxilarelor puiului de talie mică, pentru a putea fi apucată și mestecată cu ușurință. Contribuie de asemenea la menținerea sănătății dentare prin efectul de periaj mecanic, realizat pe măsură ce cățelul mestecă hrana.

Beneficii:

  • Acizii grași omega-3 (DHA) contribuie la dezvoltarea cerebrală

  • Rețetă formulată pentru a răspunde cerințelor energetice ridicate ale cățeilor de talie mică

  • Aportul de nutrienți, inclusiv vitaminele E și C, contribuie la dezvoltarea sistemului imunitar

  • Prebiotice și proteine cu grad ridicat de digestibilitate pentru a susține echilibrul sănătos al florei intestinale

Când puiul dumneavoastră va atinge vârsta de 10 de luni, va avea nevoie de o hrană special adaptată pentru a-i îndeplini cerințele nutriționale în calitate de câine adult. În această etapă, puteți face trecerea către formulele ROYAL CANIN® Mini Adult, disponibile atât sub formă de hrană uscată cât și umedă (bucățele în sos).

Specificatii

Specie
Caini
Talie
Mica (S)
Varsta
Junior
Calitate Hrana
Super-Premium
Monoproteic
Nu
Metoda de preparare
Uscata prin extrudare
Ambalaj
Sac
Gama
ROYAL CANIN Size Health Nutrition
Producator
Royal Canin
ROYAL-CANIN-Mini-Puppy-hrana-uscata-caini-junior-enhancedContent

Recenzii

Se încarcă rezumatul…
Se încarcă recenziile…