CainiHrana CainiHrana UscataRoyal Canin Mini Ageing 12+, hrană uscată câini senior
Royal Canin

Royal Canin Mini Ageing 12+, hrană uscată câini senior Royal Canin Mini Ageing 12+, hrană uscată câini senior, 1.5kg

Cod SKU: RCR173210
Se încarcă recenziile...
56,99 lei
37,99 lei / kg

ROYAL CANIN® Mini Adult 12+ este o formula de hrana uscata special conceputa pentru a raspunde cerintelor nutritionale ale cainelui de talie mica (1- 10 kg), aflat in a doua etapa de seniorat, cu varsta de peste 12 ani.

Beneficiile hranirii cu ROYAL CANIN® Mini Adult 12+:

  • Rol activ in mentinerea sanatatii cainilor cu varsta inaintata
  • Mentine sanatatea functiei renale
  • Intretine sanatatea pielii si a robei

 

In aceasta perioada in care cainele dumneavoastra de talie mica a ajuns la o varsta inaintata, este important sa va asigurati ca hrana continua sa-i ofere nutrientii esentiali pentru a-i sustine starea optima de sanatate de-a lungul acestei etape de viata.

 

Recomandata cainilor de rase mici cu varsta de peste 12 ani si cu o greutate de maxim 10 kg, formula ROYAL CANIN® Mini Ageing 12+ este special conceputa pentru a indeplini toate cerintele nutritionale ale cainelui dumneavoastra de talie mica.

 

Dezvoltata special pentru a sustine sanatatea cainilor seniori de talie mica, aceasta formula contine acizi grasi Omega-3 foarte benefici, cum ar fi EPA si DHA, precum si un complex exclusiv de antioxidanti care contribuie la neutralizarea efectelor radicalilor liberi. Acizii grasi contribuie de asemenea la mentinerea sanatatii pielii si a blanii.

 


De asemenea, ROYAL CANIN® Mini Ageing 12+ are un continut adaptat de fosfor, care sustine si mentine functionarea sanatoasa a rinichilor cainelui dumneavoastra pe masura ce acesta imbatraneste.

 

Pentru a satisface preferintele fiecarui caine, formula nutritionala ROYAL CANIN® Mini Ageing 12+ este disponibila si ca hrana umeda sub forma de bucati de carne in sos delicios.
Daca aveti in vedere hranirea mixta, nu trebuie decat sa urmati recomandarile noastre de hranire pentru a va asigura ca oferiti cainelui dumneavoastra cantitatea corecta a ambelor formule de hrana umeda si uscata pentru beneficii optime.

 

La ROYAL CANIN® ne-am angajat sa oferim cele mai precise solutii nutritionale adaptate cerintelor animalului dumneavoastra de companie. Toate produsele noastre sunt supuse unui proces amplu de control al calitatii pentru a garanta calitatea optima a hranei, precum si pentru a raspunde cerintelor nutritionale specifice si stilului de viata al cainelui dumneavoastra. Aceasta inseamna ca, atunci cand cainele dumneavoastra este hranit cu ROYAL CANIN® Mini Ageing 12+, el beneficiaza de o formula nutritionala completa si echilibrata.

Specificatii

Specie
Caini
Talie
Mica (S)
Varsta
Senior
Calitate Hrana
Super-Premium
Metoda de preparare
Uscata prin extrudare
Ambalaj
Sac
Gama
ROYAL CANIN Size Health Nutrition
Producator
Royal Canin

Recenzii

Se încarcă rezumatul…
Se încarcă recenziile…