CainiHrana CainiHrana UmedaRoyal Canin Mini Adult, hrană umedă câini, (în sos)
Royal Canin

Royal Canin Mini Adult, hrană umedă câini, (în sos) Royal Canin Mini Adult, plic hrană umedă câini, (în sos), 85g

Cod SKU: RCRBR05G
Se încarcă recenziile...
Pret: 4,49 lei
-25%
Pret promo: 3,37 lei
39,65 lei / kg

ROYAL CANIN® Mini Adult hrana umeda este o formula special conceputa pentru a raspunde cerintelor nutritionale ale cainelui adult de talie mica cu varsta de peste 10 luni, care cantareste la varsta adulta maxim 10 kg.

Beneficiile hranirii cu ROYAL CANIN® Mini Adult bucatele de carne in sos:

  • Contribuie la mentinerea sanatatii digestive
  • Ajuta la mentinerea greutatii optime
  • Suport pentru sanatatea robei

 

Cainele dumneavoastra de talie mica are nevoie de o hrana care sa-i sustina si sa-i mentina starea optima de sanatate pe parcursul etapeide viata adulta.

 


ROYAL CANIN® Mini Adult in Sos este o formula special conceputa pentru a raspunde tuturor cerintelor nutritionale ale cainelui dumneavoastra adult de talie mica.

 


ROYAL CANIN® Mini Adult in Sos este recomandata tuturor cainilor de talie mica ce au varsta cuprinsa intre 10 luni si 12 ani si o greutate de maxim 10 kg.

 


Complexul specific de nutrienti al acestei formule nutritionale sustine sanatatea digestiva a cainelui dumneavoastra, contribuind in acelasi timp la mentinerea echilibrului corespunzator al florei intestinale.

 

ROYAL CANIN® Mini Adult in Sos are un continut energetic adaptat cerintelor cainilor de rase mici contribuind astfel la mentinerea greutatii ideale a cainelui dumneavoastra. Prevenirea excesului ponderal este foarte importanta in perioada adulta, deoarece acum metabolismul cainelui dumneavoastra este mai lent decat in perioada in care era in crestere.

 

In plus, ROYAL CANIN® Mini Adult in Sos contine nutrienti care contribuie la sustinerea sanatatii pielii si a blanii cainelui dumneavoastra adult. Formula este imbogatita cu EPA si DHA, care sunt acizi grasi Omega-3, cu efecte benefice pentru mentinerea sanatatii oaselor si articulatiilor.

 


Pentru a satisface preferintele fiecarui caine, formula nutritionala ROYAL CANIN® Mini Adult este disponibila si in varianta uscata, sub forma de crochete crocante si delicioase.
Daca aveti in vedere hranirea mixta, nu trebuie decat sa urmati recomandarile noastre de hranire pentru a va asigura ca oferiti cainelui dumneavoastra cantitatea corecta a ambelor formule de hrana umeda si uscata pentru beneficii optime.

 

La ROYAL CANIN® ne-am angajat sa oferim cele mai precise solutii nutritionale adaptate cerintelor animalului dumneavoastra de companie. Toate produsele noastre sunt supuse unui proces amplu de control al calitatii pentru a garanta calitatea optima a hranei, precum si pentru a raspunde cerintelor nutritionale specifice si stilului de viata al cainelui dumneavoastra. Aceasta inseamna ca, atunci cand cainele dumneavoastra este hranit cu ROYAL CANIN® Mini Adult in Sos, el beneficiaza de o formula nutritionala completa si echilibrata.

 

Specificatii

Pachete Promo
Bax
Specie
Caini
Talie
Mica (S)
Varsta
Adult
Calitate Hrana
Super-Premium
Metoda de preparare
Bucati De CarneIn Sos
Ambalaj
Plic
Gama
ROYAL CANIN Size Health Nutrition
Producator
Royal Canin

Recenzii

Se încarcă rezumatul…
Se încarcă recenziile…