CainiHrana CainiHrana UmedaROYAL CANIN Mini Adult, hrană umedă câini, (în sos)
Royal Canin

ROYAL CANIN Mini Adult, hrană umedă câini, (în sos) ROYAL CANIN Mini Adult, hrană umedă câini, (în sos), bax, 85g x 12buc

Cod SKU: RCRBR055x12
Se încarcă recenziile...
50,28 lei
49,29 lei / kg

ROYAL CANIN® Mini Adult fâşii în sos este o hrană umedă completă şi echilibrată din punct de vedere nutriţional, special formulată pentru a răspunde cerinţelor specifice câinilor de talie mică şi pentru a-i susţine pe parcursul vieţii de adult. Această hrană este potrivită câinilor de talie mică, cu o greutate de până la 10 kg şi care au peste 10 luni. Această formulă specială este dezvoltată pentru a ajuta la satisfacerea cerinţelor câinelui tău şi la menţinerea greutăţii optime a acestuia datorită unui conţinut caloric adaptat.

Plini de energie, câinii de talie mică sunt mereu în mişcare, ceea ce înseamnă că au nevoie de o formulă care să le susţină stilul de viaţă activ. Această hrană conţine un mix de nutrienţi care ajută la menţinerea unor oase puternice şi sănătoase. Indiferent de rasa câinelui tău, blana acestuia este mândria sa. Îmbogăţită cu un mix de nutrienţi, această hrană ajută la menţinerea sănătăţii pielii şi al aspectului lucios şi sănătos al blănii câinelui tău.

Beneficii:

  • Conţinut caloric adaptat pentru susţinerea greutăţii optime a câinelui

  • Un conţinut echilibrat de nutrienţi pentru a ajuta la menţinerea unor oase puternice şi sănătoase

  • Conţine vitamine şi nutrienţi foarte uşor de digerat pentru a susţine absorbţia optimă

  • Îmbogăţită cu un mix de nutrienţi pentru a ajuta la susţinerea sănătăţii pielii şi al aspectului lucios al blănii

Această formulă special creată conţine, de asemenea, un mix de vitamine şi nutrienţi foarte uşor de digerat pentru a ajuta la susţinerea absorbţiei optime şi a stării generale de sănătate. ROYAL CANIN® Mini Adult fâşii în sos este disponibil şi sub formă de crochete: ROYAL CANIN® Mini Adult. Mixul de hrană umedă şi uscată contribuie la o hrănire variată a câinelui tău, făcându-i orele de masă mai interesante şi mai atractive.

Specificatii

Pachete Promo
Bax
Specie
Caini
Talie
Mica (S)
Varsta
Adult
Calitate Hrana
Super-Premium
Monoproteic
Nu
Metoda de preparare
Bucati De CarneIn Sos
Ambalaj
Plic
Gama
ROYAL CANIN Size Health Nutrition
Producator
Royal Canin
ROYAL-CANIN-Mini-Adult-hrana-umeda-caini-in-sos--enhancedContent

Recenzii

Se încarcă rezumatul…
Se încarcă recenziile…