CainiHrana CainiHrana UscataROYAL CANIN Maxi Puppy, hrană uscată câini junior
Royal Canin

ROYAL CANIN Maxi Puppy, hrană uscată câini junior ROYAL CANIN Maxi Puppy, hrană uscată câini junior, 15kg

Cod SKU: RCR252950
Se încarcă recenziile...
Pret: 359,99 lei
-25%
Pret promo: 269,99 lei
18,00 lei / kg

Formula ROYAL CANIN® Maxi Puppy este special concepută pentru a îndeplini cerințele nutriționale ale cățeilor de talie mare. Această rețetă este dedicată cățeilor cu vâsta cuprinsă între 2 și 15 luni, care vor avea la stadiul de adult o greutate cuprinsă între 11 și 25 de kg. Această rețetă adaptată conține nutrienți precum vitaminele C și E, care susțin mecanismele naturale de apărare ale cățelului, pe măsură ce se consolidează propriul lor sistemul imunitar. Este de asemenea îmbogățită cu acizi grași omega-3 (precum DHA), a căror acțiune dovedită științific sprijină dezvoltarea cerebrală sănătoasă a cățeilor.

Datorită asocierii de prebiotice benefice (precum FOS, MOS și pulpă de sfeclă) și proteine cu grad ridicat de digestibilitate, ROYAL CANIN® Maxi Puppy contribuie la susținerea echilibrului sănătos al microbiomului intestinal (flora intestinală), favorizând o bună digestie. În plus, rețeta oferă un aport optim de energie, menit să îndeplinească cerințele energetice ale cățeilor de talie mare, aflați în perioada de creștere. Crocheta ROYAL CANIN® Maxi Puppy a fost special creată pentru a răspunde cerințelor unice ale cățeilor de talie mare. Dimensiunea și forma sa ajută la reglarea vitezei cu care puiul consumă hrana, oferind în același timp senzația de sațietate. Crocheta contribuie de asemenea la menținerea sănătății dentare prin efectul de periaj mecanic, realizat pe măsură ce cățelul mestecă hrana.

Beneficii:

  • Aport de nutrienți, inclusiv vitaminele E și C, pentru dezvoltarea sistemului imunitar

  • Acizii grași omega-3 (DHA) contribuie la dezvoltarea cerebrală

  • Prebiotice și proteine cu grad ridicat de digestibilitate pentru a susține echilibrul sănătos al florei intestinale

  • Rețetă formulată pentru a răspunde cerințelor energetice ridicate ale cățeilor de talie mare

Când puiul dumneavoastră de talie mare va atinge vârsta de 15 de luni, va avea nevoie de o hrană special adaptată pentru a-i îndeplini cerințele nutriționale în calitate de câine adult. În această etapă, puteți face trecerea către formulele ROYAL CANIN® Maxi Adult, disponibile atât sub formă de hrană uscată cât și umedă (bucățele în sos).

Specificatii

Specie
Caini
Talie
Mare (L)
Varsta
Junior
Calitate Hrana
Super-Premium
Monoproteic
Nu
Metoda de preparare
Uscata prin extrudare
Ambalaj
Sac
Gama
ROYAL CANIN Size Health Nutrition
Producator
Royal Canin
ROYAL-CANIN-Maxi-Puppy-hrana-uscata-caini-junior-enhancedContent

Recenzii

Se încarcă rezumatul…
Se încarcă recenziile…