CainiHrana CainiHrana Uscata CainiRoyal Canin Maxi Adult 5+, hrană uscată câini
Royal Canin

Royal Canin Maxi Adult 5+, hrană uscată câini Royal Canin Maxi Adult 5+, hrană uscată câini, 15kg

Cod SKU: RCR181440
Se încarcă recenziile...
349,99 lei
23,33 lei / kg

ROYAL CANIN® Maxi Adult 5+ este o formulă de hrană uscată special concepută pentru a răspunde cerințelor nutriționale ale câinelui de talie mare (26-44 kg), cu vârstă cuprinsă între 5 și 8 ani, ce traversează prima etapă de seniorat.

 

 

Beneficii:

  • Ajută la menținerea vitalității câinilor de talie mare ce traversează prima etapă de seniorat

  • Sprijină sănătatea sistemului osteo-articular intens solicitat

  • Asigură o digestie optimă datorită proteinelor de calitate superioară și mixului optim de fibre alimentare

 

Procesul de îmbătrânire se poate manifestă diferit de la un câine la altul, însă atunci când câinele dumneavoastră de talie mare ajunge în jurul vârstei de 5 ani, este posibil să înceapă să apară primele semne ale îmbătrânirii. Din acest motiv, trebuie să rețineți că, în orice etapă a vieții câinelui dumneavoastră, hrană echilibrată este importantă pentru a-i susține o bună stare de sănătate.

 

Formulă ROYAL CANIN® Maxi Adult 5+ este concepută special pentru a răspunde cerințelor nutriționale ale câinelui dumneavoastră de vârstă mijlocie, fiind recomandată câinilor de talie mare începând de la vârstă de 5 ani, care au o greutate la vârstă adultă ce variază între 26 kg și 44 kg.;

 

Câinii de talie mare și vârstă mijlocie pot fi predispuși în această etapă la creștere în greutate, prin urmare este cu atât mai important să urmăriți aportul zilnic de hrană al câinelui dumneavoastră și să preveniți supra-alimentarea.

 

ROYAL CANIN® Maxi Adult 5+ conține un amestec unic și echilibrat de proteine de foarte bună calitate și fibre alimentare, ceea ce înseamnă că fiecare porție asigura câinelui dumneavoastră tot ceea ce are nevoie pentru a-și menține o greutate sănătoasă și pentru a susține digestia optimă.

 

Formulă ROYAL CANIN® Maxi Adult 5+ este special concepută pentru a oferi suport câinilor de talie mare în această etapă a vieții, susțînându-le structura osoasă, ligamentele și articulațiile.Astfel, câinele dumneavoastră își poate susține în mod confortabil greutatea și stilul de viață activ.

 

Deși câinele dumneavoastră ar putea să manifeste acum primele semne ale îmbătrânirii, încă are destulă energie. Din acest motiv, formulă ROYAL CANIN® Maxi Adult 5+ oferă un conținut adaptat de nutrienți, inclusiv un complex exclusiv de antioxidanți care ajută la neutralizarea radicalilor liberi și va ajută câinele să își mențină vitalitatea și un metabolismul sănătos.

 

La ROYAL CANIN® ne-am angajat să oferim cele mai precise soluții nutriționale adaptate cerințelor animalului dumneavoastră de companie. Toate produsele noastre sunt supuse unui proces amplu de control al calității pentru a garanta calitatea optimă a hranei, precum și pentru a răspunde cerințelor nutriționale specifice și stilului de viață al câinelui dumneavoastră. Această înseamnă că, atunci când câinele dumneavoastră este hrănit cu ROYAL CANIN® Maxi Adult 5+, el beneficiază de o formulă nutrițională completă și echilibrată.

Specificatii

Specie
Caini
Talie
Mare (L)
Varsta
Adult
Calitate Hrana
Super-Premium
Metoda de preparare
Uscata prin extrudare
Ambalaj
Sac
Gama
ROYAL CANIN Size Health Nutrition
Producator
Royal Canin
banner

Recenzii

Se încarcă rezumatul…
Se încarcă recenziile…