CainiHrana CainiHrana UscataRoyal Canin Labrador Puppy, hrană uscată câini junior
Pret WOW
Royal Canin

Royal Canin Labrador Puppy, hrană uscată câini junior Royal Canin Labrador Puppy, hrană uscată câini junior, 3kg

Cod SKU: RCR115980
Se încarcă recenziile...
Pret: 107,59 lei
-25%
Pret promo: 80,69 lei
26,90 lei / kg
ROYAL CANIN® Labrador Retriever Puppy este o formulă de hrană uscată concepută special pentru a răspunde cerințelor nutriționale ale cățelului junior din rasa Labrador Retriever, cu vârsta de până la 15 luni. Beneficii:
  • Oferă suportul nutrițional necesar dezvoltării sistemului imunitar
  • Contribuie la dezvoltarea armonioasă și menținerea greutății optime a câinelui
  • Susține echilibrul florei intestinale și sănătatea aparatului digestiv

CĂȚELUL TĂU NU ESTE UN CÂINE ADULT

CĂȚEII AU NEVOIE DE O HRANĂ SPECIALĂ

Deoarece sistemul imunitar al puiului se dezvoltă gradual, ROYAL CANIN® Labrador Retriever Puppy conține un complex de antioxidanți - ce include esențiala vitamina E, pentru a contribui la dezvoltarea mecanismelor sale de apărare naturale pe parcursul perioade de creștere. Datorită conținutului adaptat de energie, proteine, calciu și fosfor ROYAL CANIN® Labrador Retriever Puppy susține dezvoltarea sănătoasă a sistemului osos al puiului ce se află în etapa de juniorat.
BENEFICIILE HRANEI DEDICATE JUNIORATULUI
CERINȚELE NUTRIȚIONALE ALE PUIULUI
CROCHETĂ CU FORMĂ ADAPTATĂ MAXILARELOR PUIULUI
CUM SĂ COMBINĂM HRANA UMEDĂ ȘI CEA USCATĂ PE PARCURSUL UNEI ZILE
DESCOPERĂ PRODUSUL DEDICAT ETAPEI DE VIAȚĂCĂTEL

PÂNĂ LA 15 LUNI

ADULT

CU VÂRSTA > 15 LUNIAFLĂ MAI MULTE


Pentru puiul dumneavoastră de câine din rasa Labrador Retriever, creșterea este o etapă importantă a vieții. De aceea, puiul dumneavoastră are nevoie de nutrienți care să-i ofere suport în această perioadă de creștere, precum și de nutrienți care să-i mențină starea optimă de sănătate în această etapă extrem de importantă.


Recomandată puilor cu vârsta de până la 15 luni, hrana ROYAL CANIN® Labrador Retriever Puppy a fost special concepută pentru a îndeplini toate cerințele nutriționale ale puiului dumneavoastră de câine din rasa Labrador Retriever. Deoarece sistemul imunitar al cățelului dumneavoastră se dezvoltă treptat, hrana ROYAL CANIN® Labrador Retriever Puppy conține un complex specific de antioxidanți (inclusiv vitamina E), menit să susțină mecanismele naturale de apărare ale puiului în această perioadă.


Datorită unui conținut special adaptat de energie, proteine, calciu și fosfor, hrana ROYAL CANIN® Labrador Retriever Puppy contribuie la dezvoltarea sănătoasă a osaturii puiului dumneavoastră. Totodată, facilitează creșterea armonioasă, ajutând cățelul să își mențină greutatea optimă pe parcursul perioadei de creștere. Hrana ROYAL CANIN® Labrador Retriever Puppy conține un mix de nutrienți ce includ proteine de calitate superioară (L.I.P.*) și prebiotice (FOS) pentru a susține sănătatea digestivă și echilibrul florei intestinale. Mai mult, aceste elemente contribuie și la menținerea unui scaun optim.


Crochetele din hrana ROYAL CANIN® Labrador Retriever Puppy sunt adaptate special pentru a corespunde caracteristicilor puiului Labrador. Forma și dimensiunile crochetelor facilitează puiului prehensiunea și masticația crochetelor, în timp ce textura le sporește palatabilitatea generală; astfel, puiul va fi stimulat să consume cu plăcere crochetele pentru a beneficia de nutrienții necesari.


ROYAL CANIN® depune toate eforturile pentru a oferi soluțiile nutriționale potrivite nevoilor animalului dumneavoastră de companie. Toate produsele sunt supuse unui proces amplu de control al calității pentru a garanta calitatea optimă a hranei, precum și pentru a răspunde cerințelor nutriționale specifice și stilului de viață al puiului dumneavoastră. Aceasta înseamnă că atunci când puiul dumneavoastră de câine consumă ROYAL CANIN® Labrador Retriever Puppy, el beneficiază de o formulă completă și echilibrată.

Specificatii

Specie
Caini
Talie
Mare (L)
Rasa
Labrador Retriever
Varsta
Junior
Calitate Hrana
Super-Premium
Metoda de preparare
Uscata prin extrudare
Ambalaj
Sac
Gama
ROYAL CANIN Breed Health Nutrition
Producator
Royal Canin

Recenzii

Se încarcă rezumatul…
Se încarcă recenziile…