PisiciHrana PisiciHrana UmedaRoyal Canin Kitten, hrană umedă pisici, (în sos)
WooFerta
Royal Canin

Royal Canin Kitten, hrană umedă pisici, (în sos) ROYAL CANIN Kitten, bax hrană umedă pisici, (în sos), 85g x 12

Cod SKU: RCRAFG96x12
Se încarcă recenziile...
Pret: 77,88 lei
-15%
Pret promo: 66,20 lei
64,90 lei / kg

Formula ROYAL CANIN® Kitten hrană umedă sub formă de bucățele în sos, este special concepută pentru a susține cerințele nutriționale ale pisoilor aflați în „etapa de consolidare” a creșterii lor. Această rețetă este dedicată pisoilor cu vârsta cuprinsă între 4 și 12 luni, cărora le oferă suportul nutrițional adecvat perioadei pe care ei o parcurg, marcată de schimbări fizice și comportamentale semnificative.

 

Această hrană este perfect adaptată pisoilor aflați în etapa de creștere, datorită bucățelelor moi în sos, ce au o dimensiune, textură și aromă optime.

Conține de asemenea nutrienți precum vitamina C și E pentru a susține dezvoltarea sistemului imunitar sănătos al pisoiului. S-a demonstrat că prezența acestor antioxidanți în hrană stimulează nivelul și rapiditatea răspunsului imunitar după vaccinare.

Rețeta ROYAL CANIN® Kitten hrană umedă sub formă de bucățele în sos, este de asemenea îmbogățită cu acizi grași omega-3 (DHA) pentru a ajuta la dezvoltarea cerebrală și sănătatea simțului vederii.

Datorită asocierii de prebiotice (MOS) și proteine cu grad ridicat de digestibilitate ROYAL CANIN® Kitten hrană umedă sub formă de bucățele în sos, contribuie la susținerea echilibrului sănătos al microbiomului intestinal (flora intestinală), favorizând o bună digestie.

Formula ROYAL CANIN® Kitten hrană umedă sub formă de bucățele în sos a fost creată pentru pentru a satisface chiar și cel mai exigent apetit. Această hrană umedă îi oferă pisoiului dumneavoastră o experiență senzorială pozitivă, susține un nivel sănătos de hidratare și este perfectă pentru hrănirea mixtă alături de crochetele ROYAL CANIN® Kitten.

 

Beneficii:

  • Dimensiunea optimă a bucăților, textura și aroma sunt perfect adaptate pisoilor aflați în etapa de creștere

  • Aport de nutrienți, inclusiv vitaminele E și C, pentru dezvoltarea sistemului imunitar

  • Acizi grași omega-3 (DHA) pentru a susține dezvoltarea cerebrală

  • Prebiotice și proteine cu grad ridicat de digestibilitate pentru a susține echilibrul sănătos al florei intestinale

 

După la vârsta de 12 luni, pisoiul dumneavoastră va avea nevoie de o hrană special adaptată pentru a-i îndeplini cerințele nutriționale în calitate de pisică adultă. În această etapă, puteți face trecerea către gama de produse ROYAL CANIN® dedicată pisicilor adulte, disponibilă atât sub formă de hrană uscată, cât și umedă, ca pate, bucățele în sos sau aspic.

Specificatii

Pachete Promo
Bax
Specie
Pisici
Varsta
Junior
Calitate Hrana
Super-Premium
Metoda de preparare
In SosBucati De Carne
Ambalaj
Plic
Gama
ROYAL CANIN Feline Health Nutrition
Producator
Royal Canin
banner
banner


BENEFICII PENTRU SANATATE


banner


DIMENSIUNE, TEXTURA & GUST IDEALE


banner


ASOCIAZA HRANA USCATA SI UMEDA PENTRU O EXPERIENTA DE HRANIRE OPTIMA


banner
banner

Recenzii

Se încarcă rezumatul…
Se încarcă recenziile…