PisiciHrana PisiciHrana UmedaRoyal Canin Instinctive 7+, hrană umedă pisici, (în sos)
-25% la 12 Bucati
Royal Canin

Royal Canin Instinctive 7+, hrană umedă pisici, (în sos) Royal Canin Instinctive 7+, plic hrană umedă pisici, (în sos), 85g

Cod SKU: RCRAFH53
Se încarcă recenziile...
Pret: 6,49 lei
-20%
Pret promo: 5,19 lei
61,06 lei / kg

ROYAL CANIN® INSTINCTIVE 7+ Chunks in Gravy hrana umeda sub forma de bucatele de carne in sos, este o formula special conceputa pentru a raspunde cerintelor nutritionale ale pisicii senioare, cu varsta de peste 7 ani.
Beneficiile hranirii cu ROYAL CANIN® INSTINCTIVE 7+ Chunks in Gravy:


• Contribuie la mentinerea vitalitatii datorita actiunii complexului de antioxidanti
• Profilul nutritional optim este preferat instinctiv de catre pisici
• Ajuta la mentinerea sanatatii functiei renale

 

Acum ca pisica dumneavoastra intra in a doua etapa a varstei adulte, cerintele nutritionale si preferintele sale probabil se vor schimba. Din acest motiv, este important sa va asigurati ca hrana pe care o alegeti pentru pisica dumneavoastra in aceasta etapa a vietii contine nutrientii care vor asigura in continuare suportul necesar pentru o buna stare de sanatate.

 


Recomandata pisicilor incepand cu varsta de 7 ani, ROYAL CANIN® Instinctive 7+ in Sos este o formula special conceputa pentru a raspunde tuturor cerintelor nutritionale ale pisicii dumneavoastra adulte cu varsta de peste 7 ani.

 


Pe masura ce pisica dumneavoastra imbatraneste, nivelul sau de activitate scade in timp in mod natural firesc. Hrana ROYAL CANIN® Instinctive 7+ in Sos contine un complex exclusiv de antioxidanti care sustin vitalitatea pisicii dumneavoastra. Datorita includerii unor nutrienti de calitate care satisfac cerintele energetice ale pisicii dumneavoastra, aceasta formula asigura contributia ideala pentru mentinerea vitalitatii.

 


In plus, anumite forme de hrana pe care anterior le considera apetisante, pot sa nu mai satisfaca preferintele pisicii dumneavoastra. Din acest motiv, formula ROYAL CANIN® Instinctive 7+ in Sos este conceputa special pentru a corespunde Profilului Macro-Nutritional care este preferat in mod instinctiv de pisicile adulte.

 


Mai mult, ROYAL CANIN® Instinctive 7+ in Sos are un continut adaptat de fosfor, care sprijina functionarea sanatoasa a rinichilor. Sanatatea renala a pisicii dumneavoastra este foarte importanta la orice varsta, de aceea este recomandat sa-i oferiti o hrana care contine nutrienti ce contribuie la mentinerea functiei renale corespunzatoare.

 La ROYAL CANIN® ne-am angajat sa oferim cele mai precise solutii nutritionale adaptate cerintelor animalului dumneavoastra de companie. Toate produsele noastre sunt supuse unui proces amplu de control al calitatii pentru a garanta calitatea optima a hranei, precum si pentru a raspunde cerintelor nutritionale specifice si stilului de viata al pisicii dumneavoastra. Aceasta inseamna ca, atunci cand pisica dumneavoastra este hranita cu ROYAL CANIN® Instinctive 7+ in Sos ea beneficiaza de o formula nutritionala completa si echilibrata.

 

Specificatii

Pachete Promo
Bax
Specie
Pisici
Varsta
Adult
Calitate Hrana
Super-Premium
Metoda de preparare
Bucati De CarneIn Aspic
Ambalaj
Plic
Gama
ROYAL CANIN Feline Health Nutrition
Producator
Royal Canin

Recenzii

Se încarcă rezumatul…
Se încarcă recenziile…