CainiHrana CainiHrana Uscata CainiRoyal Canin Golden Retriever Adult, hrană uscată câini
Royal Canin

Royal Canin Golden Retriever Adult, hrană uscată câini Royal Canin Golden Retriever Adult, hrană uscată câini, 12kg

Cod SKU: RCR128510
Se încarcă recenziile...
309,99 lei
25,83 lei / kg
ROYAL CANIN® GOLDEN RETRIEVER ADULT este o formulă de hrană uscată special concepută pentru a acoperi cerințele nutriționale specifice ale câinilor din rasa Golden Retriever, începând cu vârsta de 15 luni. Beneficii:
  • Contribuie la menținerea greutății optime
  • Menține sănătatea pielii și robei
  • Susține sănătatea cardiacă

RASE DIFERITE

FORMULE NUTRIȚIONALE DIFERITE

ROYAL CANIN crede că fiecare câine este unic și analizează constant trăsăturile exclusive ale diferitelor rase, iar informațiile adunate se alătură rezultatelor cercetărilor științifice și de nutriție din cadrul rețelei de experți parteneri, cu scopul de a crea formula nutrițională optimă pentru câinele tău. Gama BREED HEALTH NUTRITION® este formulată cu ajutorul proteinelor de înaltă calitate și a nutrienților unici, iar forma, dimensiunea și textura crochetelor sunt realizate în acord cu structura facială, conformația maxilarului și mușcătura specifică fiecărei rase. ROYAL CANIN Golden Retriever Adult este o rețetă creată special pentru câinele tău din rasa Golden Retriever cu vârsta de peste 15 luni, și are un aport de nutrienți specifici, ce contribuie la sănătatea sa și la menținerea în formă optimă.
BENEFICIILE HRANEI DEDICATE GOLDEN RETRIEVER
BENEFICIILE HRANEI DEDICATE RASEI GOLDEN RETRIEVER
CROCHETĂ CU FORMĂ ADAPTATĂ
CUM SĂ COMBINĂM HRANA UMEDĂ ȘI CEA USCATĂ PE PARCURSUL UNEI ZILE
DESCOPERĂ PRODUSUL DEDICAT ETAPEI DE VIAȚĂCĂȚEL

PÂNĂ LA 15 LUNI

ADULT

CU VÂRSTA > 15 LUNIAFLĂ MAI MULTE


Fiecare rasă are cerințele sale unice, și de aceea este important ce tip de hrană alegeți pentru câinele dumneavoastră adult Golden Retriever. Pentru a susține starea optimă de sănătate, câinele dumneavoastră are nevoie de o hrană completă și echilibrată, bogată în nutrienți benefici, cu rol de suport. Recomandată începând cu vârsta de 15 luni, hrana ROYAL CANIN® Golden Retriever Adult este special concepută pentru a îndeplini toate cerințele nutriționale ale câinelui dumneavoastră adult.


Nutriția corectă poate ajuta la întreținerea blănii frumoase, lungi și dese a câinelui dumneavoastră Golden Retriever. De aceea, hrana ROYAL CANIN® Golden Retriever Adult conține acizi grași Omega-3, inclusiv EPA și DHA, precum și ulei de Borago. Toți acești nutrienți ajută la susținerea funcției de barieră a pielii, ceea ce implicit contribuie la aspectul sănătos al blănii câinelui dumneavoastră. În special datorită mixului de acizi grași și formulei îmbogățite cu taurină, hrana ROYAL CANIN® Golden Retriever Adult contribuie, de asemenea, la susținerea sănătății cardiace a câinelui dumneavoastră.


În completarea activității fizice zilnice, hrana ROYAL CANIN® Golden Retriever Adult are un conținut caloric adaptat, ceea ce înseamnă că ajută la menținerea greutății optime a câinelui dumneavoastră Golden Retriever. Mai mult, crocheta ROYAL CANIN® Golden Retriever Adult este ajustată special pentru a corespunde caracteristicilor rasei Golden Retriever. Forma și dimensiunile acestei crochete sunt special adaptate pentru a răspunde preferințelor caracteristice acestei rase.


ROYAL CANIN® depune toate eforturile pentru a oferi soluțiile nutriționale potrivite cerințelor animalului dumneavoastră de companie. Toate produsele sunt supuse unui proces amplu de control al calității pentru a garanta calitatea optimă a hranei, precum și pentru a răspunde cerințelor nutriționale specifice și stilului de viață al câinelui dumneavoastră. Aceasta înseamnă că, atunci când câinele dumneavoastră consumă ROYAL CANIN® Golden Retriever Adult, beneficiază de o hrană completă și echilibrată.

Specificatii

Specie
Caini
Talie
Mare (L)
Rasa
Golden Retriever
Varsta
Adult
Calitate Hrana
Super-Premium
Metoda de preparare
Uscata prin extrudare
Ambalaj
Sac
Gama
ROYAL CANIN Breed Health Nutrition
Producator
Royal Canin

Recenzii

Se încarcă rezumatul…
Se încarcă recenziile…