CainiHrana CainiHrana UscataRoyal Canin German Shepherd Puppy, hrană uscată câini junior, Ciobănesc German
Pret WOW
Royal Canin

Royal Canin German Shepherd Puppy, hrană uscată câini junior, Ciobănesc German Royal Canin German Shepherd Puppy, hrană uscată câini junior, Ciobănesc German, 3kg

Cod SKU: RCR114330
Se încarcă recenziile...
Pret: 109,99 lei
-25%
Pret promo: 82,49 lei
27,50 lei / kg
ROYAL CANIN® German Shepherd Puppy este o formulă de hrană uscată concepută special pentru a răspunde cerințelor nutriționale ale cățelului junior din rasa German Shepherd cu vârsta de până la 15 luni. Beneficii:
  • Oferă suportul nutrițional necesar dezvoltării sistemului imunitar
  • Contribuie la menținerea echilibrului florei intestinale și sănătății aparatului digestiv al câinelui
  • Susține dezvoltarea sănătoasă a sistemului osteo-articular

CĂȚELUL TĂU NU ESTE UN CÂINE ADULT

CĂȚEII AU NEVOIE DE O HRANĂ SPECIALĂ

Perioada de creștere este o etapă esențială în viața cățelului tău – este etapa în care au loc modificări fizice importante, puiul explorează mediul înconjurător și leagă noi prietenii. Pe parcursul acestei perioade sistemul imunitar al puiului se dezvoltă gradual. ROYAL CANIN® German Shepherd Puppy contribuie la dezvoltarea sistemului său imunitar imatur prin intermediul complexului de antioxidanți - ce include esențială vitamina E. Rețetă ROYAL CANIN® German Shepherd Puppy conține o combinație exclusivă de nutrienți ce susțîn digestia sănătoasă.
BENEFICIILE HRANEI DEDICATE JUNIORATULUI
CERINȚELE NUTRIȚIONALE ALE PUIULUI
CROCHETĂ CU FORMĂ ADAPTATĂ MAXILARELOR PUIULUI
CUM SĂ COMBINĂM HRANA UMEDĂ ȘI CEA USCATĂ PE PARCURSUL UNEI ZILE
DESCOPERĂ PRODUSUL DEDICAT ETAPEI DE VIAȚĂCĂTEL

PÂNĂ LA 15 LUNI

ADULT

CU VÂRSTA > 15 LUNIAFLĂ MAI MULTE


Recomandată puilor de câine din rasa Ciobănesc German cu vârsta de până la 15 luni, hrana ROYAL CANIN® German Shepherd Puppy a fost special concepută pentru a îndeplini toate cerințele nutriționale ale puiului dumneavoastră de Ciobănesc German.


Ciobăneștii Germani sunt câini de talie mare, cu conformație solidă. De obicei, atunci când ajung la vârsta adultă, sunt puternici, musculoși și supli. De aceea, este important să îi asigurați puiului dumneavoastră toți nutrienții de care are nevoie pentru a-l sprijini în etapele timpurii de dezvoltare.


Creșterea este o etapă esențială în viața câinelui dumneavoastră: este perioada schimbărilor majore, a descoperirilor și noilor experiențe. În această etapă crucială, sistemul imunitar al puiului dumneavoastră se dezvoltă treptat. Hrana ROYAL CANIN® German Shepherd Puppy susține mecanismele naturale de apărare ale puiului dumneavoastră, datorită unui complex brevetat de antioxidanți, incluzând vitamina E.


Hrana ROYAL CANIN® German Shepherd Puppy conține un mix de nutrienți care susțin starea optimă de sănătate digestivă. Aceasta include un tip de proteine selectate special pentru nivelul lor foarte ridicat de digestibilitate. Această formulă contribuie, de asemenea, la menținerea echilibrului florei intestinale, rezultând astfel menținerea unui scaun optim. Datorită conținutului adaptat de calciu și fosfor, hrana ROYAL CANIN® German Shepherd Puppy menține oasele și articulațiile sănătoase și puternice. Mai mult, această formulă exclusivă contribuie și la menținerea greutății ideale. Forma și dimensiunile crochetelor ROYAL CANIN® German Shepherd Puppy au fost concepute special pentru a avea o palatabilitate ridicată, fiind în același timp ajustate pentru a corespunde maxilarului caracteristic puilor din rasa Ciobănesc German.


ROYAL CANIN® depune toate eforturile pentru a oferi soluțiile nutriționale potrivite nevoilor animalului dumneavoastră de companie. Toate produsele sunt supuse unui proces amplu de control al calității pentru a garanta calitatea optimă a hranei, precum și pentru a răspunde cerințelor nutriționale specifice și stilului de viață al puiului dumneavoastră. Aceasta înseamnă că atunci când puiul dumneavoastră de câine consumă ROYAL CANIN® German Shepherd Puppy, el beneficiază de o formulă completă și echilibrată.

Specificatii

Specie
Caini
Talie
Mare (L)
Rasa
Ciobanesc German
Varsta
Junior
Calitate Hrana
Super-Premium
Metoda de preparare
Uscata prin extrudare
Ambalaj
Sac
Gama
ROYAL CANIN Breed Health Nutrition
Producator
Royal Canin

Recenzii

Se încarcă rezumatul…
Se încarcă recenziile…