CainiHrana CainiHrana UscataRoyal Canin German Shepherd Adult, hrană uscată câini, Ciobănesc German
Royal Canin

Royal Canin German Shepherd Adult, hrană uscată câini, Ciobănesc German Royal Canin German Shepherd Adult, hrană uscată câini, Ciobănesc German, 11kg

Cod SKU: RCR255340
Se încarcă recenziile...
Pret: 284,99 lei
-10%
Pret promo: 256,49 lei
ROYAL CANIN® GERMAN SHEPHERD ADULT este o formulă de hrană uscată special concepută pentru a acoperi cerințele nutriționale specifice ale câinilor din rasa Ciobănesc German, cu vârsta de peste 15 luni. Beneficii:
  • Asigură o digestie optimă
  • Menține sănătatea pielii și robei
  • Contribuie la sănătatea osteo – articulară

RASE DIFERITE

FORMULE NUTRIȚIONALE DIFERITE

ROYAL CANIN crede că fiecare câine este unic și analizează constant trăsăturile exclusive ale diferitelor rase, iar informațiile adunate se alătură rezultatelor cercetărilor științifice și de nutriție din cadrul rețelei de experți parteneri, cu scopul de a crea formula nutrițională optimă pentru câinele tău. Gama BREED HEALTH NUTRITION® este formulată cu ajutorul proteinelor de înaltă calitate și a nutrienților unici, iar forma, dimensiunea și textura crochetelor sunt realizate în acord cu structura facială, conformația maxilarului și mușcătura specifică fiecărei rase. ROYAL CANIN German Shepherd Adult este o rețetă creată special pentru câinele tău din rasa German Shepherd cu vârsta de peste 15 luni, și are un aport de nutrienți specifici, ce contribuie la sănătatea sa și la menținerea în formă optimă.
BENEFICIILE HRANEI DEDICATE GERMAN SHEPHERD ADULT
BENEFICIILE HRANEI DEDICATE RASEI GERMAN SHEPHERD ADULT
CROCHETĂ CU FORMĂ ADAPTATĂ
CUM SĂ COMBINĂM HRANA UMEDĂ ȘI CEA USCATĂ PE PARCURSUL UNEI ZILE
DESCOPERĂ PRODUSUL DEDICAT ETAPEI DE VIAȚĂCĂȚEL

PÂNĂ LA 15 LUNI

ADULT

CU VÂRSTA > 15 LUNI

SENIOR

CU VÂRSTA > 5 ANIAFLĂ MAI MULTE


Rasa Ciobănesc German este o rasă foarte activă și inteligentă. Deoarece fiecare rasă are cerințele sale unice, este foarte important ce tip de hrană alegeți pentru câinele dumneavoastră. Recomandată câinilor din rasa Ciobănesc German cu vârsta de peste 15 luni, hrana ROYAL CANIN® German Shepherd Adult a fost special concepută pentru a acoperi toate cerințele nutriționale ale câinelui dumneavoastră adult.


Hrana ROYAL CANIN® German Shepherd Adult contribuie la menținerea sănătății digestive optime. Acest efect se datorează conținutului de proteine L.I.P cu digestibilitate ridicată și selecției de fibre specifice care limitează fermentarea intestinală, contribuind în același timp la menținerea echilibrului optim al florei intestinale. Formula ROYAL CANIN® German Shepherd Adult susține rolul de barieră îndeplinit de piele, datorită unui complex specific. Conține de asemenea acizii grași Omega-3 EPA și DHA. Acești acizi grași hrănesc și susțin sănătatea pielii câinelui dumneavoastră. Rasa Ciobănesc German este recunoscută pentru temperamentul vioi și implicarea intensă în activități. Aceasta înseamnă că o hrană prin care se asigură nutrienții necesari pentru a susține sănătatea articulară ar putea ajuta la menținerea nivelului ridicat de activitate specific acestei rase. Din acest motiv, hrana ROYAL CANIN® German Shepherd Adult este îmbogățită cu nutrienți specifici care susțin sănătatea oaselor și articulațiilor. Mai mult, această formulă contribuie la menținerea greutății optime.


In plus, crochetele exclusive din hrana ROYAL CANIN® German Shepherd Adult au formă și dimensiuni specifice, adaptate conformației unice a maxilarului Ciobănescului German. Crocheta personalizată a fost concepută special pentru a stimula masticația adecvată în timpul hrănirii. Crocheta individualizată este creată special pentru a spori palatabilitatea acestei formule.


ROYAL CANIN® depune toate eforturile pentru a oferi soluțiile nutriționale potrivite cerințelor animalului dumneavoastră de companie. Toate produsele sunt supuse unui proces amplu de control al calității pentru a garanta calitatea optimă a hranei, precum și pentru a răspunde cerințelor nutriționale specifice și stilului de viață al câinelui dumneavoastră. Aceasta înseamnă că, atunci când câinele dumneavoastră consumă ROYAL CANIN® German Shepherd Adult, beneficiază de o hrană completă și echilibrată.

Specificatii

Specie
Caini
Talie
Mare (L)
Rasa
Ciobanesc German
Varsta
Adult
Calitate Hrana
Super-Premium
Metoda de preparare
Uscata prin extrudare
Ambalaj
Sac
Gama
ROYAL CANIN Breed Health Nutrition
Producator
Royal Canin

Recenzii

Se încarcă rezumatul…
Se încarcă recenziile…