CainiHrana CainiDiete VeterinareRoyal Canin Gastro Intestinal Low Fat Dog
Royal Canin Veterinary Diet

Royal Canin Gastro Intestinal Low Fat Dog Royal Canin Gastro Intestinal Low Fat Dog, 1.5 kg

Cod SKU: RCR283300
Se încarcă recenziile...
58,99 lei
39,33 lei / kg

Indicatii: 

 

- Insuficienta pancreatica exocrina

- Pancreatita acuta

- Hiperlipidemie

- Diaree acuta sau cronica

- Dereglari ale florei intestinale.

 Dintre toate substantele nutritive energetice grasimile sunt cel mai dificil de digerat. Absorbtia grasimilor este foarte usor disturbabila cand functionalitatea tractului digestiv este sub optim.


 

Deficienta in enzime pancreatice (asa cum se intampla in insuficienta pancreatica exocrina si in pancreatite) impiedica digestia si deci se produce o malabsorbtie a nutrientilor din hrana. Desi si digestia proteinelor si glucidelor este afectat cea mai sever afectata este digestia grasimilor din cauza lipsei unei enzime denumita lipaza.


 

Microflora intestinala poate metaboliza grasimile nedigerate rezultand compusi ce vor provoca diareea.

 Simptome: volumul si aspectul fecalelor este diferit de normal, scaderea in greutate fara diminuarea consumului de hrana, cresterea frecventei defecarilor, flatulenta, borborisme, diaree, voma.

 

 

Durata tratamentului depinde de gravitatea afectiunii gastrointestinale, iar daca este cazul Royal Canin Digestive Low Fat poate fi adiministrat toata viata.Royal Canin Digestive Low Fat poate fi administrat atat la adulti cat si la catelusi.

 Important: Acest produs intra in categoria dietelor. Consultati medicul veterinar pentru stabilirea diagnosticului prescrierea dietei si intocmirea ratiei zilnice in functie de nevoile specifice ale cainelui dumneavoastra.

Specificatii

Specie
Caini
Ambalaj
Sac
Producator
Royal Canin

Recenzii

Se încarcă rezumatul…
Se încarcă recenziile…