CainiHrana CainiDiete VeterinareRoyal Canin Gastro Intestinal Dog
Royal Canin Veterinary Diet

Royal Canin Gastro Intestinal Dog Royal Canin Gastro Intestinal Dog 2 kg

Cod SKU: RCR283160
Se încarcă recenziile...
73,99 lei
37,00 lei / kg

Royal Canin Gastro Intestinal este o hrana dietetica completa pentru managementul nutritional al cainilor conceputa pentru a reduce tulburarile acute de absorbtie intestinala.

Royal Canin Gastro Intestinal incurajeaza refacerea nutritionala si convalescenta.

Contine ingrediente cu grad ridicat de digestibilitate: nivel ridicat de electroliti si nutrimente esentiale nivel ridicat de energie.

 

 

Indicatii:

Diaree acuta si cronica

Boala inflamatorie intestinala (IBD)

Malabsorbtie

Maldigestie

Convalescenta

Insuficienta pancreatica exocrina

Gastrita

Colita

Anorexie

Proliferare bacteriana

 

 

Contraindicatii

Pancreatita

Hiperlipidemie

Istoric de pancreatita

Limfangiectazie

Encefalopatie hepatica

 

 

Durata tratamentului: in cazul afectiunilor acute regenerarea vililor intestinali necesita management nutritional pentru cel putin trei saptamani. Pentru a optimiza functia digestiva cantitatea zilnica recomandata ar trebui divizata in mai multe mese.

 

 

Siguranta digestiva

Combinatia de proteine foarte digestibile (proteine L.I.P.*) prebiotice (Fructo-Oligo-Zaharide si Mano-Oligo-Zaharide) pulpa de sfecla de zahar orez si ulei de peste asigura siguranta digestiva maxima.

 

Nivel ridicat de energie

Densitatea energetica crescuta raspunde nevoilor energetice ale cainilor reducand totodata cantitatea de hrana adminitrata la o masa si diminuand efortul digestiv.

Ajuta de asemenea la recuperarea greutatii in perioada de convalescenta

 

Palatabilitate crescuta

Cainii cu afectiuni digestive au deseori apetitul diminuat si pierd in greutate. O palatabilitate crescuta va stimula consumul si prin urmare convalescenta si recuperarea.

EPA/DHA Acizii eicosapentaenoic si docohexaenoic acizi grasi Omega 3 cu catena lunga contribuie la mentinerea sanatatii aparatului digestiv.

 

Important: Acest produs intra in categoria dietelor. Consultati medicul veterinar pentru stabilirea diagnosticului prescrierea dietei si intocmirea ratiei zilnice in functie de nevoile specifice ale cainelui dumneavoastra.

Specificatii

Specie
Caini
Ambalaj
Sac
Producator
Royal Canin

Recenzii

Se încarcă rezumatul…
Se încarcă recenziile…