CainiHrana CainiDiete VeterinareRoyal Canin Gastro Intestinal Dog, 400 g
Royal Canin Veterinary Diet

Royal Canin Gastro Intestinal Dog, 400 g Royal Canin Gastro Intestinal Dog, 400 g

Cod SKU: RCRCX19S
Se încarcă recenziile...
17,99 lei

Royal Canin Intestinal Dog este o dieta foarte digestibila palatabila completa si echilibrata special conceputa pentru a ajuta in managementul bolilor gastrointestinale acute si cronice la cateii in crestere sau la cei adulti.

 

Indicatii: Caini adulti sau catei in perioada de crestere care prezinta probleme gastrointestinale acute sau cronice (diaree, gastroenterite, maldigestie, malabsorbtie, colite, convalescenta, insuficienta pancreatica exocrina)

 

 

Caracteristici nutritionale:


Ingredientele cu digestibilitate crescuta compenseaza activitatea enzimatica redusa de la nivelul intestinului garantand astfel un aport optim de nutrienti.Avand un nivel energetic foarte crescut (4268 kcal/kg) permite reducerea cantitatii de hrana pe zi evitand astfel supraincarcarea gastrica.


Continutul in MOS si FOS ajuta la restabilirea echilibrului microflorei intestinale.Palatabilitatea crescuta a acestui produs precum si nivelul energetic crescut favorizeaza recuperarea catelului in perioada de convalescenta.

 
Contraindicatii:
- sindrom hepato-encefalic


- limfangiectazii


- enteropatie exudativa


- pancreatite


- hiperlipidemii
 

 


Important: Acest produs intra in categoria dietelor. Consultati medicul veterinar pentru stabilirea diagnosticului prescrierea dietei si intocmirea ratiei zilnice in functie de nevoile specifice ale cainelui dumneavoastra.

Specificatii

Specie
Caini
Ambalaj
Conserva
Producator
Royal Canin

Recenzii

Se încarcă rezumatul…
Se încarcă recenziile…